Kontakt os her
Nyheder 18. juni 2024

Direktørskifte hos LINAK Danmark A/S

Når kalenderen rammer 1. juli, betyder det nye tider hos LINAK Danmark. Vores administrerende direktør gennem de sidste 17 år, Peter Duch-Svenson, har valgt at gå på pension. Vi skal derfor sige velkommen til en ny mand ved roret, og han er heldigvis et kendt ansigt i LINAK-regi.

Søren Brøndum Petersen og Peter Duch-Svenson

Peter Duch-Svenson kan se tilbage på sin tid hos LINAK® med stolthed. Han startede hos LINAK i år 2000, hvor han var Administrerende Direktør i det franske datterselskab i 3 år. Efter en kort pause fra LINAK, blev han i 2007 ansat som Administrerende Direktør hos LINAK Danmark i Silkeborg.

Peter har været en meget værdsat leder, og han har taget virksomheden igennem en rivende udvikling og styret os igennem diverse op- og nedture. Der er ingen tvivl om, at Peter vil blive savnet – særligt for hans empatiske og holistiske tilgang til at drive forretningen. Denne opgave giver han nu videre til Søren Brøndum Petersen.

Kalenderen skrev 1. februar 1994, da Søren for første gang trådte ind ad døren hos LINAK Danmark. Dengang kunne han kalde sig for LINAK Danmarks første elev. Allerede da havde Søren et ønske om at rejse, og i 1995 rejste han til USA, hvor han var med til at starte det amerikanske datterselskab op.

I 1997 vendte han hjem til LINAK Danmark som sælger for DESKLINE i København, hvor salget af bordsystemer for alvor tog fart med DL1 systemet. I 1999 flyttede Søren til Als, hvor han blev Area Manager for Østeuropa, Afrika, Østrig og Tjekkiet. I 2001 gik turen igen til USA, hvor Søren blandt andet var Regional Sales Manager for Vestkysten samt SBU Manager for DESKLINE North America.

I 2013 besluttede Søren og familien sig for, at de skulle tættere på Danmark. Søren takkede derfor ja til en stilling som Managing Director i Spanien, hvor dét, der egentlig var tiltænkt som et hurtigt pitstop i rejsen hjem til Danmark, blev til 10 gode år i Barcelona.

Nu er Søren for alvor klar til at vende næsen hjem til Silkeborg, og her over 30 år senere kan Søren igen træde ind ad døren hos LINAK Danmark – denne gang som Administrerende Direktør samt Regional Vice President, Europe North Sales.

Vi byder varmt velkommen til Søren, og takker samtidig Peter for 17 helt fantastiske år. Han har været en klippe at have ved roret, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke i fremtiden.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os