Kontakt os her

Digitaliseringen forbedrer kvaliteten af produkter og liv

Automatisering vinder frem i produktionen hos LINAK. Den hjælper os med at holde tempoet og følge den hastige vækst på markederne, samtidig med at vi fastholder den høje kvalitetsstandard, som kunderne forventer af os.

Den løbende digitalisering af processerne skaber sammenhæng mellem produktion og lager, og det frigør tid hos medarbejderne i produktionen. Det har en direkte betydning for vores kapacitet til at producere store produktmængder og levere en ensartet og konstant høj kvalitet. Det hele understøttes af vores omfattende testprogram. 
Resultatet er en intelligent produktion med bemærkelsesværdig lav fejlrate regnet i ppm (parts per million).

Når alt kommer til alt, handler det om at øge effektiviteten, fastholde den høje kvalitet i produktionen og sørge for, at medarbejderne er glade og sunde.

LA36 cellen

Automatisering af LA36 produktionslinjen har givet en bedre ergonomi for produktionsoperatørerne, fordi de tunge løft og gentagne arbejdsbevægelser nu løses af automatikken. Det har også øget hastigheden og produktionskapaciteten markant, samtidig med at vi sikrer den ensartede og høje produktkvalitet.

Robot i en automatisk LA36 celle

 

 

Digital produktion

I den intelligente produktion hos LINAK® spiller to centrale systemer sammen for at sikre en produktionskvalitet i verdensklasse – også når hastigheden øges og kapaciteten udvides. Det ene er Shop Floor Planner, og det andet er systemet til Line Clearance mellem ordrene. Sammen med yderligere digitale værktøjer og processer udgør de vores digitale produktion.

Shop Floor Planner sørger på baggrund af ordredata for, at de rette komponenter leveres til produktionslinjerne. Systemet sørger for, at ordrerne opdateres løbende med en 24-timers tidshorisont. Data bruges til at planlægge produktionen og sikrer automatisk en optimal komponentleverance fra lager.

Timeplaner for den digitale produktion

Line Clearance hos LINAK foretages med scannere. Operatøren af produktionslinjen scanner komponentkasser til hver ordre, og systemet beregner omgående, om alle de rigtige komponenter er til rådighed til fremstilling af ordren. Shop Floor Planner sammensætter oplysningerne med den aktuelle ordrespecifikation og historiske ordredata og beregner, hvor længe det vil tage at fremstille ordren.

Vi kan med andre ord på få sekunder klargøre produktionslinjen og beregne et tidsestimat for, hvornår ordren er klar.

 

Produktionseffektiviteten understøttes af digitale timeplaner for, hvor produktionsplanen for en enhed automatisk oprettes og opdateres løbende ud fra produktionsdata. Desuden kan data fra produktionsenhederne sikre hurtig opfølgning på driften og fejlløsning.

ReadMoreButton

 

 

Selvkørende køretøjer i produktionen

Selvkørende køretøjer (AGV'er) udfører de opgaver, der fremgår af Shop Floor Planner. De flittige arbejdsbier leverer en stadig strøm af dele til produktionen og sørger for sikker transport af de emballerede produkter frem til forsendelsen.

De selvkørende køretøjer fodres med driftsdata, og de indgår som en integreret og intelligent del af produktionen, hvor de bidrager til den øgede effektivitet og frigør medarbejderressourcer til andre opgaver.

LINAK selvkørende køretøjer
 
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os