Kontakt os her

Test i døgndrift

Tillid er en vigtig faktor hos LINAK. Det er helt afgørende for os, at kunderne og slutbrugerne har tillid til os, og at de kan stole på vores produkter og løsninger.

Om testprogram hos LINAK døgnet rundt

LINAK arbejder med et omfattende testprogram. Alle produkttyper testes, og den enkelte aktuatorer gennemgår en komplet funktionstest, før den forlader en af vores fabrikker rundt om i verden.

Det kræver fastlagte testprocedurer og godkendte processer, når man skal sikre den samme høje og ensartede kvalitetsstandard overalt i verden. Men resultaterne gør det hele umagen værd. Fejlprocenten i produktion af LINAK® aktuatorer er cirka 150-200 ppm, og dermed er vores kvalitet enestående på markedet.

 
 
'LINAK er altid klar til at hjælpe os. De slipper ikke en applikation, uden at den først har gennemgået en komplet test. Det giver os en enorm sikkerhed, når vi lancerer nye produkter på markedet, og den kan ikke gøres op i penge.'
Martin Gam, administrerende direktør hos Rehab-Care.
 
 
Arne P. Iversen, Corporate VP, LINAK Quality

'Der er ingen tvivl om, at vores produkter har en imponerende høj pålidelighed. Vi har en utroligt lav fejlprocent i produktionen, og vi ved, at det samme gør sig gældende for produkterne i drift. Men vi hviler aldrig på laurbærrene. Vi registrerer alle oplysninger vedrørende fejl og bruger oplysningerne som vidensgrundlag i udviklingen af nye produkter. Vores omfattende testprogram er en central del af vores løbende kvalitetsudvikling.'

Arne P. Iversen, Corporate VP, LINAK Quality
 

Kig med ind i LINAK® Test Centre og se, hvordan de industrielle aktuatorer gennemgår mekanisk holdbarhedstest under ekstreme forhold.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os