LINAKs privatlivspolitik på Facebook


Du bedes læse vores privatlivspolitik grundigt igennem. Når du bruger vores Facebookside, accepterer du samtidig vilkår og betingelser i vores privatlivspolitik på Facebook.

Brugsvilkår:
På vores Facebookside opfordrer vi brugerne til at diskutere LINAKs produkter, arrangementer, vores virksomhed, og hvad brugerne ellers måtte finde nyttigt. Det skal være et fællesskab, hvor det er interessant at deltage, og hvor man kan lære mere om LINAK. Når du synes godt om eller følger vores side, accepterer du samtidig at følge vores brugsvilkår og privatlivspolitik, der er nærmere beskrevet nedenfor. Bemærk, at de kommentarer, som brugerne slår op på siden, ikke repræsenterer LINAKs holdninger. LINAK forbeholder sig ret til at slette kommentarer, der ikke følger vores retningslinjer. Vi fjerner opslag, hvor tonen er truende, grov, nedgørende, uanstændig, upassende eller stødende, som udgør en krænkelse af andres intellektuelle ejendomsret, eller som på anden måde er krænkende.

Privatlivspolitik:
LINAK lægger stor vægt på at sikre fortroligheden. Du kan læse LINAKs privatlivspolitik i den fulde ordlyd her. Ud over de rettigheder, du giver Facebook ved at synes godt om denne side, giver du samtidig LINAK og vores datterselskaber og afdelinger vederlagsfri ret til dine billeder, videoer og kommentarer under alle former og på alle medier, globalt, tidsubegrænset og uden forpligtelse over for dig.

Når du besøger vores side, følger os eller interagerer med vores indhold (ved at kommentere, dele, synes godt om osv.), indsamler vi disse oplysninger om dig og dine handlinger. Vi bruger disse data til at analysere, om vores indhold er relevant, hvor vores brugere kommer fra, hvilket indhold de reagerer på, og hvilke interesser de har. Vi indsamler ikke følsomme personoplysninger.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til vores håndtering af dine personoplysninger, hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger eller ønsker at få dine personoplysninger opdateret, ændret eller slettet, er du velkommen til at kontakte os her.

Senest opdateret:
den 22. oktober 2018.