Kontakt os her
Teknologi & trend

Få det bedste ud af dit bord

Oplever du problemer med dit hæve-/sænkebord, eller er du i tvivl om, hvor meget du skal stå op i løbet af dagen? Vi har lavet en lille guide, der fortæller dig, hvad du skal gøre.

Mand stående ved hæve-/sænkebord og kvinde siddende

Mange har et hæve-/sænkebord, men mange glemmer også at bruge det. Det har dog rigtig mange fordele for kroppen, at komme op at stå i løbet af arbejdsdagen. Vi anbefaler, at du står op 15 minutter pr. time. Det svarer til 2 timer på en almindelig arbejdsdag. Men frygt ej, hvis du synes 15 minutter er hårdt - det kræver tilvænning at at bruge sit hæve-/sænkebord. Derfor kan det være en god ide, at starte med at stå eksempelvis 5 minutter ad gangen, og derefter øge tiden, efterhånden som kroppen vænner sig til at stå.

I vores lille guide herunder kan du også læse, hvordan du laver fejlfinding på dit bord. Det kan eksempelvis være, hvis dit bord ikke vil køre, hvis det ikke kan køre fuldt op eller hvis det kun kan køre enten op eller ned. Ofte er det blot en nulstilling, der skal til. Hvordan du laver en nulstilling (også kaldet initialisering), kan du læse i guiden. Hvis du ikke kan løse dit tekniske problem ved hjælp af vores guide, opfordrer vi dig til at kontakte din bordleverandør.

Filer

Få det bedste ud af dit bord

2-sidet guide, der fortæller, hvordan du bedste bruger dit bord, og guider dig til fejlfinding, hvis du oplever problemer

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os