Teknologi & trend

Hvorfor vælge LINAK?

Hvilke fordele er der, ved at vælge et bord med et LINAK-system? Vi har samlet 7 af de bedste grunde.

#1 Vi er teknologisk på forkant

Når det kommer til teknologi, gør vi alt, hvad vi kan, for konstant at være på forkant. Vi har eksempelvis en app, som man kan bruge til at styre bordet og indstille favoritpositioner. Vi har betjeninger, der minder dig om at komme op at stå og vi har anti-kollisionshardware, der sikrer, at der ikke sker materiel skade. Og mindst lige så vigtigt, så bruger alle vores DESKLINE produkter kun 0,1 W i standby og anvender kun PVC-fri plast.

#2 Vi har et bredt produktprogram

I LINAK DESKLINE har vi markedets bredeste produktprogram med en lang række søjler og betjeninger i mange forskellige typer, former og farver. Vi har 1.200 patenter på vores produkter og komponenter, og vi kan levere både basic, medium og high-end produkter. 

#3 Vi har en global tilstedeværelse og lokal support

LINAK er en global virksomhed, der sælger produkter til en stor del af verden. Vi har 30 datterselskaber rundt omkring på kloden, som alle har indgående kendskab til deres lokale marked. Derfor kan du også være sikker på, at produkter, der sælges i flere lande, altid lever op til alle krav og restriktioner, de enkelte lande foreskriver.

#4 Vi har de rette godkendelser

Vores aktuatorer og systemer er naturligvis godkendt efter alle gældende standarder og lovkrav i alle lande. Vi følger RoHS-direktivet om begrænset anvendelse af farlige stoffer i elektrisk udstyr. Vi følger lavspændingsdirektivet (LVD) og EU-direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC). Og naturligvis er vores virksomhed, fabrikker og produkter er i overensstemmelse med EU-regulativet REACH. Læs mere om vores godkendelser.

#5 Vi er en stærk partner

LINAK er markedsleder indenfor systemer til hæve-/sænkeborde, og vi er derfor en stærk og solid finansiel partner. Vi er også en stærk partner i forhold til vores state of the art produktion, der er både fleksibel, stabil og sikker. Vores levering styrker tilmed vores status som en stærk partner, idet vi har en gennemsnitlig leveringstid på under 4 uger for søjler og udelukkende samarbejder med betroede logistikpartnere.  

#6 Vi har godt design

Hos LINAK går vi op i godt design. På den æstetiske side kommer vores designfokus til udtryk i vores usynlige glidere på udvalgte søjler, vores forskelligartede designs samt muligheden for at vælge et utal af farver til dine søjler. På den brugervenlige side er design i fokus i forhold til at gøre vores produkter intuitive at anvende. I forbindelse med montering har vi udviklet koncepterne Kick & ClickTM og Plug & PlayTM, der gør det nemt at samle og forbinde vores produkter.

#7 Vores produkter er af høj kvalitet

Hos LINAK er kvalitet altafgørende. Vi har over 50 ingeniører ansat, der udelukkende arbejder for indenfor DESKLINE og HOMELINE segmenterne. Desuden vælger vi kun de bedste underleverandører og tester alle produkter, inden de forlader farbrikken. I LINAK DESKLINE er 5 års garanti standard, fordi vi stoler på kvaliteten af vores produkter.

Du kan læse mere om de enkelte punkter i brochuren herunder.

Filer

Hvorfor vælge LINAK?

Læs mere om fordelene ved at vælge et bord med et LINAK-system