Kontakt os her
Teknologi & trend

Integreret styringsteknologi til elevationssenge

Vi integrerer kontrolboksen i vores aktuatorer til elevationssenge, så antallet af enheder i et system holdes på et minimalt niveau - på den måde kan sengeproducenterne både nedbringe monteringstid og produktionsomkostninger samt optimere lagerstyringen.

Integreret styringsteknologi til elevationssenge

På vores aktuatorer til elevationssenge med integreret styring er kontrolboksen integreret i selve aktuatoren. Teknologien giver både producenterne, designerne og forbrugerne en række fordele, fordi antallet af enheder i et system kan holdes på et minimum. Det samlede system bliver dermed endnu mere enkelt at integrere i senge af forskelligt design. En anden vigtig fordel ved integreret styring er, at designere og producenter undgår at skulle håndtere og montere kontrolbokse.

Spar tid og besvær i produktion og lagerstyring
Med integreret styring behøver producenterne ikke længere arbejde med en kontrolboks, og det giver flere fordele både i produktion og lagerstyring. I produktionen betyder det, at det komplette system kan monteres på en seng med færre kabler og på kortere tid. Producenterne opnår en mere effektiv lagerstyring, fordi kontrolboksen og de tilhørende kabler ikke længere optager plads og ikke indgår i lagerstyring og lagerbeholdning.

Designerne er glade for systemerne med integreret styring, fordi de fylder mindre, og justeringsløsningen er nemmere at integrere i et stilrent design. Forbrugerne får en elevationsseng med masser af plads under sengen.

Færre kabler er en fordel for alle
For både producenter og designere giver den integrerede styring den åbenlyse fordel, at der er færre kabler, der kan gå i stykker eller komme i klemme i sengerammen. Det betyder færre beskadigede systemer og reducerede omkostninger til reparation og udskiftning af kabler. Fordelene for møbelproducenterne er åbenlyse - en elevationsseng med lav vedligeholdelse vinder over konkurrenterne. Forbrugerne får alle fordelene automatisk, fordi sengen har færre dele, der kan gå i stykker eller blive beskadiget og dermed færre reparationer.

Læs mere herunder om LINAK® produkter til elevationssenge med integreret styring.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

LINAK TWINDRIVE® TD4 - mekanisk nødsænkning play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 - mekanisk nødsænkning

LINAK TWINDRIVE® TD4 - montering play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - montering

LINAK TWINDRIVE® TD4 - tilslutning play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - tilslutning

Bag kulisserne Produktion af LINAK® dual aktuatorer i Slovakiet play-icon

Bag kulisserne Produktion af LINAK® dobbeltaktuatorer i Slovakiet

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os