Kontakt os her
Case story

Para Mobility forvandler livet takket være hjælpemidler med løfteteknologi

I over 40 år har en af branchens førende virksomheder, Para Mobility Australia, fortsat med at videreudvikle sine skræddersyede hjælpemidler som f.eks. lifte, vægmonterede plejeborde og badestole takket være sin omfattende viden om de særlige behov for tilgængelighed for mennesker med handicap. Deres bemærkelsesværdige produktudviklinger og avancerede medicinske brug af elektriske aktuatorer, batterier og intuitive håndbetjeninger fra LINAK MEDLINE har udvidet deres produktportefølje og styrket funktionaliteten og effektiviteten af deres lifte og plejeborde i topklasse.

Pelican Pool Hoist er designet og produceret af Para Mobility Australia

Overensstemmelse med reglerne har aldrig set så godt ud

Australiens kommercielle miljøer er forpligtet af lovgivning, der kræver, at nye pools er tilgængelige og har skiftefaciliteter for voksne.

For at imødekomme kravene fra de berørte parter i sundhedssektoren, ældreplejen, svømmehaller o.lign. samt på uddannelsesinstitutioner tog Para Mobility sammen med finansieringsorganerne udfordringen op og indgik et samarbejde med LINAK®, hvilket resulterede i innovative produkter som bl.a. Kingfisher og Pelican Pool Hoists.

Slutbrugerne kan vælge mellem Kingfishers effektive sædekonfiguration eller Pelicans justerbare arm med forskellige sædemuligheder som f.eks. frithængende slynge, kørestol til vand, spinalbåre, platformslift og fast sæde. Begge lifte er brugervenlige og har en håndbetjening, der gør betjeningen nem.

Produkter fra Para Mobility, Kingfisher Pool-Spa Access-sæde.

Produkter fra Para Mobility, Pelican Pool-Spa Hoist.

 
 

Prioritering af bedre livskvalitet globalt

Som producent af lifte til svømmehaller/-bassiner prioriterer Para Mobility Australia bedre livskvalitet for personer med forskellige evner.

For at kunne tilbyde skræddersyede løsninger tog virksomheden automatisering til sig og benyttede sig specifikt af produkter fra LINAK, der er kendt for sine robuste elektriske aktuatorer, håndbetjeninger og batterier inden for det medicinske OEM-område.

Med en global tilstedeværelse, der spænder over flere lande, har samarbejdet med erfarne samarbejdspartnere som LINAK været afgørende for Para Mobilitys rejse mod forbedret tilgængelighed over hele verden.

Para Mobility Australia designer og producerer bevægelsesløsninger.
 
 

Banebrydende samarbejde fører til banebrydende produkter

Para Mobility undersøger hele tiden mulighederne for at udvide sin produktportefølje. Baseret på sin mangeårige succes med LINAK JUMBO™ kontrolboks til Pelican løfteren og ønsket om at differentiere sit brand på et stadig mere konkurrencepræget marked, tog Para Mobility den nye LINAK LIFT50™ til sig, idet den var udstyret med en række særlige funktioner og forbedringer til den eksisterende produktportefølje.

Implementeringen af LIFT50 opfyldte de nye krav på markedet. LIFT50 var en holdbar løsning takket være det ergonomiske design og den lette konstruktion samt forlænget batterilevetid mellem opladninger. Den giver ikke kun produktlinjen et elegant, moderne udseende, men dens brugervenlige visuelle statusindikatorer gør det også nemt at se batteriniveau og fejlkoder takket være den intuitive LED blinkesekvens.

Vores værdiskabende løsninger hjalp Para Mobility med at forberede sig på morgendagens udfordringer med et fleksibelt, innovativt system, der gjorde dem relevante og sikrede, at de var på forkant i forhold til effektivitet, pålidelighed og slutbrugeroplevelse.

En anden kritisk faktor i den rådgivende designproces var muligheden for at introducere trådløse betjeninger for at få produkterne til at skille sig markant ud.

Para Mobilitys fremtidsorienterede strategi og produkter af høj kvalitet med henblik på at forbedre kundetilfredsheden fik dem til at undersøge den nye LINAK Bluetooth® HB200 håndbetjening nærmere. Med HB200 håndbetjeningen kan brugerne blive mere uafhængige, når de betjener liften, så de selv kan komme ned i og op ad bassiner. Bluetooth-kommunikationen gør det muligt for Para Mobility at være "fremtidsparat" og yde den bedste support til deres kunder.

 

Integration af banebrydende produktløsninger med digitale innovationer

Mange australske producenter oplever store udfordringer i forbindelse med servicesupport, forebyggende vedligeholdelse og reparationsomkostninger på grund af store afstande både lokalt og internationalt.

Para Mobilitys omfattende geografiske dækning betød, at de havde brug for en løsning til at mindske omkostningerne og optimere tiden til kundeservice.

De digitale innovative teknologier fra LINAK hjalp Para Mobility med at kunne tackle udfordringen med fremtidssikret Bluetooth til dataudveksling og forebyggende vedligeholdelse med OneConnect™-funktionalitet ved hjælp af LIFT50.

 

Fremtiden

På trods af sin nationale succes hviler Para Mobility ikke på laurbærrene. Deres formål er at fremme social inklusion og have en større effekt på livskvaliteten og oplevelserne for mennesker med handicap, ældre og mindre mobile borgere. Dette dybtfølte formål, som gennemsyrer hele organisationen, driver uafbrudt teamet mod målet om at levere innovative, banebrydende løsninger for at gøre livet nemt.

Vi arbejder tæt sammen med alle vores leverandører for at forbedre vores nuværende produktlinje og vores produkter inden for forskning og udvikling.
Para Mobility

Teamet bag Para Mobility Australia.

 
 

Teamet hos LINAK ser frem til at hjælpe Para Mobility med den løbende produktion af brugervenlige, justerbare og fleksible produkter, der giver slutbrugerne en behagelig oplevelse.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Generelt om OneConnect™ – illustration af Virksomhedsæstetik play-icon

Grundlæggende om OneConnect™ | Virksomhedsæstetik

Filer

Guide til parring af LIFT50+™

Trin for trin-guide til parring af LIFT50+™ systemet med en LINAK betjening.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os