Sikkerhed

Generelle sikkerhedsfunktioner

 
 

Et højt sikkerhedsniveau opnås ofte ved at kombinere flere funktioner. Mange regler skal overholdes, når man udvikler applikationer til udstyr til sundspleje.

Hos LINAK har vi naturligvis fokus på de konkrete produktsikkerhedsfunktioner. Men vi lægger også stor vægt på den generelle sikkerhed.

Kabellås

Kabellås
LINAK produkterne er forsynet med kabellås, der sikrer, at kablerne altid er tilsluttet, og applikationen er klar til elektrisk indstilling. LINAK har et konstant fokus på at udvikle produkter med enkel og sikker kabelmontering, og vores kontrolbokse konstrueres med en stærk kabellås. Et lukket toplåg sikrer, at kablerne altid er tilsluttet, og at stikket er beskyttet mod fysiske påvirkninger og kraftige rengøringsmidler.

 
PU-kabel

EPR-kabler
EPR-kablerne er ligesom PU-kablerne fleksible og forstærkede. Det forebygger kabelbrud, også ved høj belastning. Det forlænger kablets levetid.

 
 
Test af vaskbarhed

Vandbestandighed
Mange sundhedsplejeapplikationer skal kunne tåle vask med vand og rengøringsmidler. Det øgede fokus på hygiejne medfører strengere krav til applikationernes IP-klassificering. Derfor er LINAK produkter til sundhedspleje mindst IPX4-klassificerede. Når det kræves kan vores systemer være klassificeret op til IPX6 Washable DURA™.

 
Service Data Tool

Service Data Tool (SDT)
Med SDT er det muligt at udlæse servicedata fra OpenBus™ kontrolboksen ved at oplyse om brugen af aktuatorsystemet. SDT fungerer som forebyggende vedligeholdelse ved at tage højde for slid og ælde, før systemet bryder ned. Det sikrer minimal nedetid, fordi vedligeholdelsen kan planlægges i god tid. Effektiv vedligeholdelse forebygger også fejlagtig anvendelse og forlænger på den måde udstyrets levetid.

 

Brandklassificering
LINAKs produkter fremstilles af UL94-brandklassificerede materialer; dvs. i overensstemmelse med kravene i henhold til IEC 60601-1. Desuden er LINAK kontrolboksene fremstillet af et UL94 V0-materiale, som opfylder endnu strengere krav end i henhold til IEC 60601-1 for dermed at minimere brandrisikoen.


Oversigt over generelle sikkerhedsfunktioner
Her får du et hurtigt overblik over vores generelle og ekstra sikkerhedsfunktioner.

Sikkerhedsfunktioner
 

Filer

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.