Kontakt os her

Vælg den bedst egnede patientløfterløsning nedenfor.

 

LIFT50™/LIFT40™
Forbedrede patientløftere med LIFT™️, en avanceret systemløsning med smarte udskiftelige batterier eller opladere i robust design. Funktioner som Bluetooth ®️, turbo boost og parallel aktuatorprogrammering sikrer effektiv og sikker patientløft og betjening.

JUMBO™ CARE
Forbedringer i hospitals- og plejesektoren med JUMBO™ Care-systemet, der tilbyder avanceret styring af patientløftere med brugerdefinerbare indstillinger, intelligente servicedata og omfattende sikkerhedsfunktioner til klinisk brug.

JUMBO™ HOME
Gør hjemmeplejen nemmere med det kompakte JUMBO™ Home-system, der kombinerer vigtige sikkerhedsfunktioner som blød start og nødsænkning i en enkelt, brugervenlig enhed.

 
 

Som dansk virksomhed har vi et skarpt øje for godt design, der aldrig går på kompromis med de væsentlige værdier i vores højtydende produkter og systemer. De er nemme at rengøre, aflæse og betjene.

Vores løsninger repræsenterer overlegen ydeevne, høj brugersikkerhed og teknologisk innovation. De leverer uovertruffen styring og præcision, forbedrer pålideligheden og tilbyder funktioner som intelligent feedback og ergonomisk design. Denne kombination forbedrer effektiviteten af løfteoperationer og sikrer en mere behagelig og værdig oplevelse for patienterne.

Oplev LINAK® serien af patientløftersystemer, der er designet med præcision til at opfylde specifikke løftebehov i forskellige plejesituationer. LIFT™-, JUMBO™ Home- og JUMBO™ Care-serien har hver især unikke funktioner til patienthåndtering. LIFT-serien tilbyder programmerbar ydeevne til en lang række applikationer. LIFT40™ er holdbar, robust og forenkler kabelstyringen. LIFT50™ forbedrer plejen med sikre løft, hurtigere arbejdsgange og trådløs teknologi. JUMBO™ Home giver ensartede, komfortable løft inden for hjemmeplejen, og JUMBO™ Care tilbyder alsidig og avanceret styring til faglige sundhedsmiljøer. Hvert system er designet til at forbedre sikkerheden, sikre compliance og maksimere komforten for både patienter og plejepersonale, hvilket bekræfter vores fokus på at forbedre menneskers liv ved hjælp af behagelige og pålidelige aktuatorløsninger.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os