CO71

LINAK OpenBus™ - indbygget sikkerhed

 
 

LINAK tilbyder en serie af intelligente OpenBus™ kontrolbokse. Ud over at kunne koordinere flere aktuatorer i komplekse og præcise bevægelsesmønstre har de også indbygget flere funktioner, der øger sikkerheden:

Netindikator

Netindikator
LINAK kontrolbokse er forsynet med en netindikator. Plejepersonalet kan se, at applikationen er tilsluttet til strømnettet, og at den ikke kan flyttes sikkert, før kablerne tages ud af stik. Det reducerer risikoen for at beskadige kablerne. Desuden viser netindikatoren med en farvekode, at systemet er klar til sikker brug.

 
SMPS
SMPS
LINAK kontrolbokse med Switch Mode Power Supply-teknologi (SMPS) har lavt strømforbrug ved standby og højere driftsstyrke og effektivitet. SMPS understøtter en konstant hastighed uafhængigt af belastningen.
Den universale indgangsspænding gør, at LINAK løsningerne kan anvendes i hele verden, fordi virkningen af udsving i indgangsspændingen reduceres. Det er særligt nyttigt i geografiske områder med ustabil strømforsyning.
 

Strømtilførsel
LINAK OpenBus™ teknologiplatformen er baseret på et unikt sikkerhedskoncept med to separate kredsløb - data og strømtilførsel. Både data og strømtilførsel skal være aktive for at køre en funktion. Det reducerer risikoen for utilsigtede bevægelser til et ekstremt lavt niveau, og dermed øges sikkerheden i applikationen.

EOP
Electronic Overload Protection – eller EOP – er integreret i kontrolboksen. Den elektroniske overstrømssikring er et overvågningskredsløb, der afbryder strømmen ved et fordefineret og sikkert niveau.

Bremsealarm
LINAK OpenBus™ kontrolbokse har en buzzer, der kan anvendes som bremsealarm. Når systemet tilsluttes til forsyningsnettet, aktiveres en alarm, hvis hjulene ikke er bremset. Det forebygger skader på hospitalssenge og lignende udstyr og forhindrer situationer, hvor sengen for eksempel bevæger sig, når en patient forsøger at stå ind eller ud af sengen.


Oversigt over sikkerhedsfunktioner på kontrolbokse
Her får du et hurtigt overblik over vores standard og ekstra sikkerhedsfunktioner på kontrolbokse.

Sikkerhedsfunktioner
 

Filer

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.