HD80

Sikkerhed lige ved hånden

 
 
Udviklingen af LINAK håndbetjeninger til sundhedsplejeudstyr tager udgangspunkt i forskning og brugerundersøgelser med det mål at sikre en korrekt funktion, et intuitivt interface og ergonomisk design. Det øger sikkerheden ved brug af håndbetjeninger. 

PU-kabel

PU-kabler
Elastiske PU-kabler holder formen og er ikke så skrøbelige som almindelige PVC-kabler. Det forlænger kablets levetid og forebygger skade på kablet, når applikationen flyttes. 

 
Låsefunktion
I henhold til IEC 60601-2-52 er det et krav, at betjeningsenheder skal kunne låses. Håndbetjeninger eller attendant controls giver mulighed for at indstille og låse særlige funktioner og bevægelser. Sikkerhedsfunktionen forhindrer, at udstyret justeres til en farlig position på grund af fejlagtig brug af håndbetjeningen.

Oversigt over sikkerhedsfunktioner på betjeningsenheder
Her får du et hurtigt overblik over vores standard og ekstra sikkerhedsfunktioner på håndbetjeninger.

Sikkerhedsfunktioner
 

Filer

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type sundhedsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.