Kontakt os her
Teknologi & trend

Det stærke valg

Med tilføjelsen af LC1 har vi udvidet den alsidige produktserie af LC løftesøjler. Nu kan du vælge præcis den kraft og de funktioner, du har brug for til din applikation – hverken mere eller mindre.

Nærbillede af LINAK LC1 løftesøjle

LC1 er med sine kundetilpassede løsninger den perfekte systemløsning til din applikation, når det gælder kraft, hastighed, størrelse og økonomi. Bare meget enklere: Det kan man kalde valgfrihed.

 

Den ideelle løftesøjle til mellemstore hospitals- og plejeapplikationer

LC1 er designet til at give dig et mere præcist valg af løftesøjle med en kapacitet på op til 4.000 N. LC1 er skræddersyet til hospitals- og plejeapplikationer og er en kraftfuld og stabil tilføjelse til LC serien af løftesøjler.

 

Skræddersyet til din applikation

Søjlen er ultra fleksibel og tilbyder et bredt udvalg af tilpasningsmuligheder takket være dens forskellige højde- og ydeevneegenskaber. Den nye og forbedrede LC1 har en kompakte form og et strømlinet design, der gør den nem at integrere i din næste løsning.

 

Udviklet med effektivitet og komfort i tankerne

I drifts-, behandlings- og undersøgelsesmiljøer giver det robuste og stabile tredelte teleskopdesign kraft og højde, hvor der er behov for det. Brugerne vil sætte pris på den effektivitetsforøgelse, der opnås med nem og hurtig justering, hvilket giver høj effektivitet og forbedret ergonomi.

 

Konstrueret efter LINAK standarder

LC1 er udstyret med alle de velkendte egenskaber, der gør LINAK LC produktserien til benchmark for høj kvalitet. LC1 går i tråd med vores ønske om at levere højtydende systemer til elektrisk justering af forskellige hospitals- og plejeapplikationer til kunderne.

Læs mere om LC1 her.

LINAK løftesøjler: LC1 familien play-icon

LINAK LC1 – The power of choice

LINAK LC1 play-icon

LINAK LC1 – den kraftfulde løftesøjle

Filer

LC1 løftesøjle – mulighederne er uendelige

LC1 løftesøjlen sørger for kraftfuld og stabil bevægelse af din hospitals- og plejeapplikation, og søjlens fleksibilitet gør den ideel til mange anvendelser.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Aktuatorsystemer til operationsborde

Løftekraft, præcision og glidende bevægelse til avanceret operationsudstyr

Fokus på tandlægestole

LINAK aktuatorsystemer sikrer høj komfort og trinløs justering af tandlægestole.

Løftekraft og hastighed

Kombiner styrke og hastighed i din applikation. Med LINAK systemer får du ekstra løftekraft, uden at det går ud over hastighed eller sikkerhed i løsningen.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type sundhedsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os