Kontakt os her
Teknologi & trend

Trådløs platform fra LINAK giver øget sikkerhed og et bedre arbejdsmiljø

Trådløs løsning fra LINAK giver både patienter og personale en bedre oplevelse.

LINAK produkter

Navnet Bluetooth® blev foreslået i 1996 af Jim Kardash, der udvikler trådløs teknologi hos Intel. Navnet på den nye banebrydende teknologi, der kan binde PC'er og mobile enheder sammen, havde nemlig ligheder med den måde Harald Blåtand samlede flere lande i Norden. Den nye trådløse løsning fra LINAK® anvender Bluetooth Low Energy-teknologi til at forbinde produkterne trådløst. Det giver både patienter og personale en bedre oplevelse.

 

Bedre miljø for personale og patienter

En trådløs løsning fra LINAK forbedrer personalets arbejdsmiljø væsentligt og fjerner faren for at snuble i ledningerne til kablede betjeninger. Personalet kan bevæge sig frit omkring applikationen, f.eks. en hospitalsseng eller en patientløfter, uden at bliver viklet ind i ledningerne til betjeningen. Det giver en bedre plejeoplevelse for patienterne. Færre arbejdsulykker er ensbetydende med mindre fravær blandt personalet og færre udgifter til kompensation for arbejdsgiverne.

Trådløs platform - hospitaler
 
 

Patienter kan føle sig overvældede af de mange skærme, ledninger og slanger på en hospitalsstue, men med én ledning mindre bliver det nemmere at bevæge sig og komme ud af hospitalssengen. En trådløs betjening som HB200 kan lægges der, hvor det er mest praktisk og ergonomisk for både patienten og personalet.

 

Reduceret bakterieoverførsel og tidsforbrug til rengøring

Ved at bruge en trådløs betjening fra LINAK kan applikationerne hurtigere desinficeres korrekt, så overførsel af bakterier forebygges. Kabler kræver ekstra opmærksomhed ved desinfektion, fordi bakterierne kan gemme sig i snoningerne. Når det elektriske lineære aktuatorsystem kombineres med en trådløs betjening, undgår man helt ledninger, og dermed minimeres risikoen for at bakterier overføres mellem personale og patienter og krydskontaminering til mobile enheder såsom patientløftere. LINAK FS3 trådløs fodkontakt reducerer yderligere mulig spredning af bakterier, fordi applikationen kan betjenes håndfrit.

 

Bedre fleksibilitet til alle

Ud over patienterne og personalet giver en trådløs betjening også designerne en større fleksibilitet ved udvikling af applikationen. Med en trådløs løsning fra LINAK slipper designerne for at integrere kabelmonteringen i designet, og de har mere frie hænder med hensyn til placering af kontrolboksen. Serviceteknikerne kan nemt udskifte en betjening ved blot at parre en ny enhed med kontrolboksen direkte på patientstuen, og det er ikke nødvendigt at tage udstyret ud af drift. LINAK kontrolboksene CO71 og CA63 er nemme at parre med en trådløs betjening fra LINAK med nogle få tryk på knapperne.

 

Ingen ledninger, ingen bekymringer

Når du vælger en trådløs løsning fra LINAK reducerer du samtidig omkostninger til servicebesøg og nedetid på grund af beskadigede kabler. Ødelagte eller klemte ledninger kan være farlige for både personale og patienter. Når du integrerer en trådløs betjening fra LINAK i dit elektriske lineære aktuatorsystem, reducerer du samtidig risikoen for kabelskader, der sætter applikationen ud af drift eller giver risiko for ustabil drift. En trådløs løsning fra LINAK - ingen ledninger og ingen bekymringer.

HB200 - trådløs håndbetjening til hospitals og plejeudstyr
 
 
 

Bluetooth logo

Har du undret dig over, hvor navnet "Bluetooth" kommer fra? Teknologiens navn har faktisk sine rødder i danmarkshistorien. Fra år 958 til 985 var Harald Blåtand (Bluetooth) - søn af Gorm den Gamle - konge af Danmark og Norge og kendt for at forene de to lande.


 

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os