Hospital

Patientløftere til hospitaler

LINAK aktuatorer bruges på moderne patientløftere til løft, justering af benspredere og glidende løft af patienter.

Se video
Patientløftere

Aktuatorsystemer til patientløftere

Der er to tydelige trends. De vigtigste fremtidige udfordringer bliver den aldrende befolkning til den tiltagende fedmeepidemi. Der bliver generelt flere plejekrævende borgere. Love og regler for udstyr og redskaber til sundhedsplejen bliver stadigt strengere med specifikke standarder for produkternes ydeevne. Samtidig har alle patienter krav på en passende pleje på hospitalet. Med LINAK aktuatorer indbygget i patientløfterne opnår man en glidende bevægelse af udstyret og en lang række ekstra fordele.

  • Bedre sikkerhedsfunktioner og lavt vedligehold
  • Overholdelse af gældende standarder og lettere godkendelsesprocesser
  • En partner med mange års erfaring og global tilstedeværelse

Uanset om du har behov for en basis løsning eller et avanceret system med mange intelligente funktioner til patientløfterne, tilbyder LINAK et passende produktkoncept. Stærke aktuatorer og stabil balance i bensprederen sikrer en behagelig og glidende bevægelse. Ekstra værdiforøgende funktioner som SDT (Service Data Tool) gør hospitalsplejen mere omkostningseffektiv, når nedetid på patientløfterne minimeres.

Ekstra sikkerhedsfunktioner og minimalt vedligehold
Alle i sundhedssektoren - og også LINAK - har fokus på at forbedre arbejdssikkerheden ved brug af hospitalsudstyr. Alle systemer udviklet af LINAK gennemgår omfattende gentagelsestest. På den måde sikrer vi, at produkterne er holdbare og fungerer fejlfrit i hele levetiden. Vedligeholdelsesbehovet minimeres og funktioner som SDT giver mulighed for udlæsning af systemdata og planlægning af obligatorisk service på udstyret. Med vores fejlsikre løsninger fungerer patientløfterne altid sikkert.

Vores systemer overholder de gældende standarder
Reglerne vedrørende patientsikkerhed og personalets sikkerhed skærpes løbende. Udstyr som patientløftere skal certificeres og godkendes. LINAK tager sikker patienthåndtering alvorligt.  LINAK aktuatorsystemer er testet og certificeret til at opfylde de internationale lægemiddelstandarder - IEC 60601-1: 2005 3. udgave, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3. udgave og CAN/CSA-22.2 nr. 60601-1:2008. Formålet er at forberede jeres patientløftere til at overholde kravene ifølge EN10535-standarden for patientløftere.

30 års global erfaring giver mange fordele
LINAK tilbyder et meget bredt produktudvalg. Gennem 30 år har virksomheden udviklet sig og etableret salgskontorer globalt. LINAK betjener kunder næsten overalt i verden med produkter, rådgivning og indgående viden om de lokale markeder. 
 
Læs mere
Systemer til patientløftere

Videoer

play-icon

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere

play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

JUMBO gør patienthåndteringen mere sikker

JUMBO systemløsninger til patientløftere skaber forbedringer i både produktion, anvendelse og service. LINAK tager sikker patienthåndtering alvorligt.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Løsninger til hospitalsudstyr

LINAK aktuatorsystemer bruges til ergonomisk korrekt justering af hospitalssenge, behandlingslejer og -borde og patientløftere, og med vores koncept Intelligent Care Solutions™ tilbyder vi ekstra tilbehør og funktionalitet.

Læs mere

Systemer til patientløftere

LINAK aktuatorsystemer sikrer jævn og trinløs løft og justering af patientløftere og sikrer samtidig en bedre ergonomi for patient og personale. Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau og antal kanaler (aktuatorer). LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til patientløftere, som giver mulighed for at sammensætte forskellige løsninger. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

Videoer om patientløftere

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til patientløftere. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

More videos
play-icon

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere

play-icon

Tænk ind i boksen

play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.