Kontakt os her
Hospital

Patientløftere til hospitaler

LINAK aktuatorer bruges til løft, justering af benspredere og til glidende justering af patientløftere og ståløftere

Se video
Patientløftere

LIFT™

Din næste LIFT™ løsning

Læs mere

Aktuatorsystemer til patientløftere

Fremtiden ser ud til at byde på to store udfordringer inden for sundhedspleje - vi lever længere og befolkningens aldersgennemsnit stiger, og samtidig kommer der et større antal overvægtige. Befolkningen bliver i stigende grad plejekrævende, og der indføres mere omfattende lovgivning vedrørende sundhedsplejeudstyr, hvor kravene til produktsikkerhed og ydelse skærpes. Samtidig har alle patienter krav på passende pleje på hospitalet. Ved at integrere LINAK elektriske aktuatorer i dine patientløftere eller ståløftere sikrer du en høj løftekapacitet, glidende bevægelse og mange andre fordele.

  • Funktioner til højere sikkerhed og minimalt vedligehold
  • Overholdelse af gældende standarder letter dine godkendelsesprocesser
  • En erfaren partner med global tilstedeværelse

Uanset om du skal designe en standardløfter eller et avanceret system med mange intelligente funktioner på patientløfterne, tilbyder LINAK et grundigt testet produktkoncept. Stærke aktuatorer og stabil balance i bensprederen sikrer en glidende bevægelse. Ekstra værdiforøgende funktioner som SDT (Service Data Tool) gør hospitalsplejen mere omkostningseffektiv, da det kan medvirke, at nedetid på patientløfterne minimeres.

Ekstra sikkerhedsfunktioner og minimal vedligeholdelse
Alle i sundhedssektoren - inklusiv LINAK - har fokus på at forbedre arbejdssikkerheden ved brug af hospitalsudstyr. Alle systemer udviklet af LINAK gennemgår omfattende gentagelsestest. På den måde sikrer vi, at produkterne er holdbare og fungerer fejlfrit i hele levetiden. Vedligeholdelsesbehovet minimeres, og funktioner som SDT giver mulighed for udlæsning af systemdata og planlægning af obligatorisk service på udstyret. Vores fejlsikre løsninger sikrer, at patientløfterne kører sikkert.

Vores systemer overholder de gældende standarder for lægemiddeludstyr
Reglerne vedrørende patientsikkerhed og personalets sikkerhed skærpes løbende. Udstyr som patientløftere skal være godkendt og certificeret, og LINAK opfylder alle sikkerhedskrav. Vores aktuatorsystemer er testet og certificeret til at opfylde de internationale lægemiddelstandarder (f.eks. IEC 60601-1: 2005 3. udgave, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3. udgave og CAN/CSA-22.2 nr. 60601-1:2008). Formålet er at forberede jeres patientløftere til at overholde kravene ifølge EN10535-standarden.

En global partner med mange års erfaring
LINAK er andet og mere end vores sortiment af kvalitetsprodukter, der fremstilles i automatiseret produktion i global topklasse. Gennem de seneste over 30 år er vores virksomhed vokset og har etableret salgskontorer overalt i verden. Det gør os i stand til at betjene kunderne næsten overalt i verden med produkter, rådgivning og indgående viden om de lokale markeder. 

 
Læs mere
Systemer til patientløftere
LINAK: Sikker patienthåndtering play-icon

LINAK: Sikker patienthåndtering

LINAK: Batterier og kontrolbokse til patientløft play-icon

LINAK: Batterier og kontrolbokse til patientløft

LINAK: Håndbetjening ved patientløft play-icon

LINAK: Håndbetjening ved patientløft

LA40 video play-icon

LA40

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere play-icon

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Aktuatorsystemer til patientløftere

Sikker patienthåndtering og god ergonomi. Systemløsningen til patientløftere skaber forbedringer både i forhold til effektivitet, anvendelse og service. LINAK tager sikker patienthåndtering alvorligt.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Løsninger til hospitalsudstyr

LINAK aktuatorsystemer bruges til ergonomisk korrekt justering af hospitalssenge, behandlingslejer og -borde og patientløftere, og med vores koncept Intelligent Care Solutions™ tilbyder vi ekstra tilbehør og funktionalitet.

Læs mere

Systemer til patientløftere

LINAK aktuatorsystemer sikrer jævn og trinløs løft og justering af patientløftere samt ståløftere og sikrer samtidig en bedre ergonomi for patient og personale. Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau og antal kanaler (aktuatorer). LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til patientløftere, som giver mulighed for at sammensætte forskellige løsninger. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

Videoer om patientløftere

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til patientløftere. Du kan hente en masse inspiration i vores videoer.

LA40 video play-icon

LA40

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere play-icon

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.