Nyheder 10. januar 2018

Integrer dit brand i Bed Control Appen

Gør Bed Control App til din egen! Nu får du mulighed for at tilpasse Bed Control App, så den afspejler din virksomheds identitet og understøtter brandkendskabet med logo, farver og links.

Forestil dig, at dine kunder ser dit logo og din virksomheds genkendelige farvetoner, hver gang de skal indstille elevationssengen med Bed Control Appen, og når de gerne vil læse mere om appen eller produkterne, kommer de direkte ind på en hjemmeside, du har valgt til dem. Det tilbyder LINAK nu. 

Ved at tilpasse vores Bed Control App får du nu mulighed for at knytte dine kunder endnu tættere til dit brand ved at indarbejde din virksomheds grafiske identitet i appen. Det bliver med andre ord tydeligt, hvem der har fremstillet sengen, og hvem der står for at tilbyde kunden den høje komfort. 

Bed Control App fungerer som en Bluetooth håndbetjening, og nu kan du tilpasse den, så den eksponerer dit brand over for kunderne. Appen kan tilpasses på følgende måder:

  • Integration af logo: Logoet opsættes i appens design.
  • Farve: Baggrundsfarven kan tilpasses. Tekst og grafik er forsat i hvidt.
  • Link: Punktet Om består af to afsnit: Produktinformation og Support. Her vælger du, hvad du gerne vil linke til.
Integrer dit brand i Bed Control Appen
 

Brugervenligt design - nu med mulighed for tilpasning. 
I år har vi opdateret brugerinterfacet i Bed Control App, så det er blevet endnu mere moderne og brugervenligt. Læs mere her. Det nye design giver også en række tilpasningsmuligheder. 


Hvordan kommer jeg i gang? 
I nogle få enkle trin får du dit brand formidlet direkte til kunderne. Kontakt dit lokale LINAK kontor og drøft med dem, hvordan du gerne vil tilpasse appen til din virksomhed.  
 

Hvem ejer den tilpassede app?
Du har det fulde ejerskab til den tilpassede app. Det indebærer blandt andet, at det er dig, der skal sørge for at oploade appen til Apple App Store og Google Play Store.


Følg med her! 
Vi videreudvikler løbende vores Bed Control App. Følg med her - så er du altid ajour med de nyeste opdateringer. 
Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.