Nyheder 3. april 2018

Brug sammenligningsskemaet til at finde den rigtige TD4 løsning

TD4 dobbeltaktuator fås i forskellige modeller. Vores intuitive skema giver dig et godt overblik som hjælp til at finde den optimale løsning til dine elevationssenge.

LINAK produktsortimentet til komfortmøbler udvides, og dermed er der også brug for hurtigt at kunne skelne mellem de forskellige produktmodeller. Vi lancerer nu TD4+ modellen, der fås både som TD4+ Standard og TD4+ Advanced, og det giver behov for et hurtigt overblik over alle modellerne.

Denne sektion bruges til visuelt at besvare spørgsmål som:

Hvis du ikke er sikker på, hvilken af de forskellige TD4 løsninger der passer til dine behov, eller hvilken kontrolboks du skal vælge for at få den funktionalitet, du ønsker, kan oversigtsskemaet være en god hjælp. 

Flere sammenligningsskemaer på vej
Vi har flere sammenligningsskemaer på vej, der skal gøre det let at sammenligne produktegenskaber. Så er der ikke længere behov for at bladre igennem forskellige brochurer for at sætte sig ind i forskellen mellem ‘Standard’ og ‘Advanced’ modellerne – i dette tilfælde af TD4.

Skemaet viser alle de aktuelle modeller af TD4 dobbeltaktuator. Vi håber, du kan bruge det.

 
TD4+ sammenligningsskema
 

Gå til den konkrete produktbeskrivelse for at se alle sammenligningsskemaer for et produkt.

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.