Kontakt os her
Nyheder 8. maj 2018

Software Development Kit giver dig mulighed for at skræddersy din egen app til elevationssenge

Den nye softwarepakke LINAK Software Development Kit (SDK) gør det lettere at designe din egen app til elevationssenge.

Software Development Kit giver dig mulighed for at skræddersy din egen app til elevationssenge

LINAK introducerer Software Development Kit (SDK), så blandt andre producenter af elevationssenge kan designe en app, der kan integreres med LINAK produkterne. SDK er designet og testet, så vi sikrer LINAKs høje kvalitetsstandard, også i de digitale funktioner. 

Du har allerede mulighed for at tilpasse vores app til smartphone - LINAK Bed Control App - til dit brand. Nu får du endnu flere muligheder! Med SDK kan du udvikle din egen app, tilføje ekstra funktionalitet til Bed Control App, ændre funktioner, integrere et tilpasset layout og meget mere. Du har den gode ide, og LINAK leverer basisløsningen. Det eneste, du ellers har brug for, er en appudvikler, der kan arbejde med softwarepakken.

Skræddersyede apps til dine senge
For mange af os er det blevet en helt naturlig del af hverdagen at bruge apps på vores smartphone. LINAK har mange års erfaring med at udvikle apps og integrere trådløs Bluetooth® teknologi i løsninger til justerbare elevationssenge.

SDK er næste skridt. Du kan nemt komme i gang med appudvikling med optimal kommunikation mellem appen og de forskellige LINAK Bluetooth ®adaptere eller dobbelt-aktuatorer med Bluetooth ® teknologi. Med LINAK SDK og en appudviklers hjælp kan du udvikle en skræddersyet oplevelse for dine kunder. 

LINAK leverer udgangspunktet for at udvikle din egen unikke app
LINAK Software Development Kit er en softwarepakke med en installationsfil og et bibliotek over kommandoer til kommunikation med LINAKs aktuatorsystemer til elevationssenge. Der medfølger en dokumentationspakke, så appudvikleren kan videreudvikle appen efter dine visioner. Brugervejledning og referencebibliotek medfølger også.

Vi gør det let for dig at udvikle din egen app, og naturligvis tilbyder vi LINAK Software Development Kit både til Apple iOS og Google Android. 

Hvis du vil vide mere om de forskellige digitale løsninger fra LINAK, blandt andet SDK, eller du vil drøfte en ide med os, er du velkommen til at kontakte os


Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os