Kontakt os her
Nyheder 27. juni 2018

Ny systemopsætning sikrer bedre udnyttelse af behandlingslejer

Med de nye lineære aktuatorer LA20 og LA40 HP og de nye OpenBus™ kontrolbokse opnås en langt bedre funktion i de elektriske justeringsløsninger til behandlingslejer og -borde – til fordel for både patienter og personale.

Ny systemopsætning sikrer bedre udnyttelse af behandlingslejer

LINAK lancerer et nyt komplet aktuatorsystem designet til at opfylde kravene til behandlingslejer og -borde i fremtiden Systemet sammensættes af de nye aktuatorer LA40 HP og LA20 samt CO-serien af OpenBus™ kontrolbokse, så producenterne kan integrere alle de populære LINAK funktioner:

  • trinløs og behagelig justering
  • hastighed og stabilitet (8.000 N fuld slagstyrke)
  • avancerede bevægelsesmønstre
  • flere sikkerhedsfunktioner

Alle elementer integreres uden at gå på kompromis med det generelle applikationsdesign – uanset hvilken type aktuatorløsning, du ønsker at anvende, f.eks. løftesøjle, sakselift eller andet.
Ved at kombinere og styre hastighed, styrke og præcision samtidig i et og samme system sætter LINAK igen ny standard for forventningerne til moderne aktuatorsystemer til sundhedsplejeudstyr.

LINAK kombinerer styrke og hastighed i samme løsning
Det er ikke let at opfylde alle ønsker - konstant hastighed, høj komfort og masser af løftekraft til tunge opgaver. Med baggrund i et solidt kundefokus og med teknikken til avanceret og effektiv styring sikrer LINAK aktuatorsystemerne dig alle fordelene på samme tid. Fra laveste til højeste indstilling kører aktuatoren med jævn, støjsvag og hurtig bevægelse.

Med LINAK OpenBus™ systemerne er det derudover muligt at arbejde med avancerede bevægelsesmønstre, hukommelsesindstilling og et bredt sæt sikkerhedsfunktioner såsom topnøgle, sikkerhedsmøtrik eller Service Data Tool (SDT) til udlæsning af driftsdata. 

Enkle løsninger og avanceret design
Uanset om du ønsker at tilbyde en analog systemløsning med kontrolboks CA30 eller CA40, eller du ønsker at benytte de mange fordele ved en avanceret OpenBus™ løsning med kontrolboks CO41, CO61 eller CO71, så er løsningerne fra LINAK altid nemme at implementere. De er alle nemme at montere og passer sammen på tværs af hele LINAKs produktsortiment. Intelligent kabelhåndtering sikrer, at ledningerne aldrig er i vejen for slutbrugerne eller skaber begrænsninger ved design af sengen. 

LINAK kontrolbokse og batterier til aktuatorsystemer til behandlingslejer og -borde er designet, så de integreres diskret i det generelle applikationsdesign - du skal ikke gå på kompromis med hverken design eller funktion.  

Global logistik og lokalt markedskendskab
LA40 HP og den nye kraftige systemopsætning til behandlingslejer og -borde er resultatet af over 30 års målrettet teknisk udvikling, ingeniørekspertise og ikke mindst omfattende test. Du kan altid få den nyeste og opdaterede teknologi hos vores mange lokale afdelinger rundt om i verden. 

De mange kompetente LINAK medarbejdere, der arbejder på vores fire fabrikker i Europa, Nordamerika og Asien, kombineret med den høje automatiseringsgrad i vores produktion sikrer den ensartede og høje kvalitet og en effektiv logistik – uanset hvor i verden, din virksomhed ligger.   
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os