Kontakt os her
Nyheder 6. juli 2018

Støtte til genoptræning med pålidelige ståløftere

Med det stigende fokus på genoptræning øges behovet for støtteteknologi også. LINAK tilbyder et komplet aktuatorsystem til applikationer som ståløftere med samme effektivitet og samme høje antal sikkerhedsfunktioner som alle andre typer personløftere.

WHO vurderer, at der i 2050 vil være 2 milliarder mennesker over 60 år i verden. Samtidig indikerer andre statistikker, at det sundhedsfaglige personale i 2035 vil være reduceret med 12,9 millioner personer.

Med andre ord skal mange opgaver inden for sundhedsplejen udføres på en anden måde, hvis vi skal opretholde det høje niveau i sundhedsplejen, som vi forventer. Heldigvis kan teknologi og viden hjælpe os godt på vej. 

Der er øget fokus på selvhjælp og genoptræning
En måde at optimere plejesystemerne på og udnytte de knappe personaleressourcer bedst muligt er at tilbyde patienterne hjælp til selvhjælp i egen genoptræning. Med de rette hjælpemidler kan mange genoptræne sig selv i hjemmet, og på den måde bliver behovet for støtte fra plejepersonale mindre.

Traditionelle personløftere skal betjenes af plejepersonalet, hvorimod ståløftere – med hjælp fra en fagperson – er lettere for brugeren at betjene selv. Hjælp til selvhjælp giver brugeren større tillid til selv at kunne klare sig.

Med LINAK får du stor erfaring og holdbare produkter
Der er indført en række både nationale og internationale normer og standarder, som skal sørge for høj patientsikkerhed og gode arbejdsbetingelser for det sundhedsfaglige personale.

Støtte til genoptræning med pålidelige sidde-til-stå-løftere
 

På baggrund af vores mange års erfaring følger LINAK alle normer og standarder nøjagtigt og fremstiller vores produkter i overensstemmelse med dem, herunder EN10535 om forebyggelse af overbelastning og forkert anvendelse.

LINAK systemer til personløftere – både de traditionelle og ståløftere – er nogle af de løsninger på markedet, der bliver testet mest grundigt. Nogle af de produkter, vi tilbyder, er specialdesignet til personløftere, f.eks. lineær aktuator LA40 PL. Det er en kraftig aktuator, der yder et glidende løft med fuldt tryk i hele slaglængden på 8.000 N (med høj belastning). Den kan integreres med et BAJL Li-Ion-batteri, så løsningen også bliver miljøvenlig.

Flere nyttige funktioner øger sikkerheden
LINAK produkterne har en lang række sikkerhedsfunktioner. LA40 PL aktuatoren har for eksempel indbygget endestopafbryder og mulighed for betjening med topnøgle. Begge funktioner skal sikre, at hverken personale eller patient falder eller kommer i klemme ved betjening af løfteren.

Selve aktuatorsystemet er også udstyret med sikkerhedsfunktioner. Når du tilføjer Service Data Tool til dit system, kan du udtrække data fra kontrolboksen, f.eks. JUMBO Care™. Data kan vise batteristatus, antal gennemførte cyklusser samt slid og ælde. Det sikrer en bedre planlægning af vedligeholdelsen, og at ståløfteren altid er fuldt funktionel. Det kalder vi forebyggende vedligeholdelse.

Hvis du vil vide mere om ståløftere og personløftere, eller hvordan LINAK kan forbedre din sundhedsplejeapplikation, er du velkommen til at kontakte os

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os