Nyheder 31. august 2018

LINAK deltager på Automatik 2018

Den 11.-13. september går det løs i Brøndby Hallen til dette års udgave af Automatik messen. LINAK er i år at finde blandt de flere end 180 udstillere.

Automatik er en af de største branchemesser i Danmark inden for industriel automatisering. I år er der særligt fokus på robotter og robotteknologi. Messen omfatter både udstilling og konference, hvor temaer som industrinorm 4.0, fremtidens teknologi og automatisering er på programmet. 

LINAK sætter i år fokus på BUS-kommunikation og forskellige IC-løsninger til moderne industriel automatisering. Vi glæder os til at vise gæsterne, hvor mange data der er mulighed for at indsamle fra LINAK aktuatorerne, hvordan data kan benyttes til automatisering, og hvordan vores produkter kan forbedre ergonomien på industriarbejdspladser. Derfor har vi taget et bredt udvalg af vores bedste aktuatorer og løftesøjler med, så vi er klar til at hjælpe dig med at styrke din løsning. 

I år er vi desuden nomineret til den eftertragtede DIRA automatiseringspris for det store arbejde, vi har gjort for at optimere vores egen produktion. Læs mere om nomineringen.

Tag dine kollegaer under armen, og besøg os på stand B1262.
Brug invitationskoden B1262 og få din gratis billet til messen.