Nyheder 26. september 2018

Justerbare behandlingslejer og -borde med høj fleksibilitet og flot design

Nye aktuatorsystemer fra LINAK gør det mere attraktivt at benytte elektrisk justering af lejer og borde til undersøgelse og behandling. Ud over løfteevne, hastighed, stabilitet og en række sikkerhedsfunktioner, spiller design og fleksibilitet i systemet også en vigtig rolle.

For mange behandlere er justerbare behandlingsleje det vigtigste udstyr. Patienterne skal kunne hæves og sænkes sikkert - uanset højde og drøjde - og helst både hurtigt og behageligt. Og udstyret skal fungere hver dag i mange år! 

Med lanceringen af de lineære aktuatorer LA20 og LA40 HP (high performance) og de nye LINAK OpenBus™ kontrolbokse CO61 og CO71 sætter LINAK nye standarder for justerbare behandlingslejer. Høj ydeevne og komfort følges op af et flot design, og udvalget er større end tidligere. 

Høj ydeevne og funktionalitet kombineret med flot design
Mange behandlere lægger vægt på at skabe et afslappet og næsten hjemligt miljø på klinikken. Det stiller krav om, at producenterne af sundhedsplejeudstyr skal sætte større fokus på design i udviklingen af behandlingsapplikationer.

Derfor sætter LINAK også fokus på flot design. Vi har flere årtiers erfaring med at udvikle trinløs justering, komplekse bevægelsesmønstre og ikke mindst intuitive betjeningsenheder, og den erfaring udnytter vi i udviklingen af elegant produktdesign. Når du bygger et aktuatorsystem med LINAK produkter, får du:

  • Høj ydeevne og pålidelighed, eksempelvis med LA40 HP
  • Avancerede bevægelsesmønstre via OpenBus™ kontrolboks
  • Intuitiv håndbetjening, eksempelvis HB30
  • Bedre ergonomi med FS3 fodkontakt

Alle dele integreres i dit behandlingsleje uden at forstyrre det overordnede design. LA20 modellens kompakte design og den intelligente kabelstyring sikrer et æstetisk udseende.

Samtidig passer alle LINAK produkter til behandlingsapplikationer sammen, så du kan bygge et dedikeret system til din applikation – med basis, medium eller avanceret funktionalitet.

Hvis du vil vide mere om, hvordan LINAK kan understøtte dit applikationsdesign og integrere avanceret bevægelse i dit behandlingsleje, er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.