Kontakt os her
Nyheder 30. november 2018

Bag kulisserne i vores produktion af dobbeltaktuatorer i Slovakiet

Efter udvidelser af produktionsfaciliteterne i både Danmark og USA kom turen til LINAK® fabrikken i Prešov i Slovakiet, der har udbygget produktionsarealerne med yderligere 3.900 m². Nu kan du komme med på rundtur i vores fabrik i Slovakiet, hvor vores dobbeltaktuator TWINDRIVE® TD4 bliver fremstillet.

Kun få år efter åbningen i 2014 har LINAK fabrikken i byen Prešov i Slovakiet for nylig udvidet produktionsarealet. LINAK fabrikken i Slovakiet specialiserer sig i fremstilling af dobbeltaktuatorer, og dermed er det også det naturlige produktionssted for TWINDRIVE® TD4 aktuatoren. Dobbeltaktuatoren TD4 med inline design og mange funktioner er specialudviklet til elevationssenge. Den fås i to modeller (Standard og Advanced), og derudover fås begge modeller i + (plus) versionen med løftekapacitet på op til 6.000 N. Med andre ord er dobbeltaktuator TD4 ideel til både senge med lamelbund og boxmadrasser.


Alle aktuatorprodukter, der fremstilles på fabrikken i Prešov, f.eks. dobbeltaktuator TD4, opfylder LINAKs høje standarder. Automatiseringsgraden sikrer en ensartet produktionskvalitet, og fabrikkens logistikfunktioner understøtter den høje produktionsvolumen gennem hele værdikæden. 

Ud over den ekstremt velorganiserede LEAN produktion, gennemgår alle produkter en 100% funktionstest, før de forlader fabrikken, om det så er i Slovakiet, Danmark, USA eller Kina.

Hvis du vil vide mere om LINAKs produktion, er du velkommen til at kontakte os.Bed Control App
Vidste du, at du kan styre din elevationsseng med en TD4 aktuator via en app?

Hent Bed Control App fra LINAK, og prøv de mange funktioner.
Apple StoreGoogle Play
 

Kvalitet er altafgørende
Fordi kvalitet er altafgørende

LINAKs produktion er blandt verdens mest avancerede, og vi anvender den nyeste teknologi inden for IT, automatisering og robotteknologi. Du kan forvente den samme høje og ensartede kvalitet på fabrikken i Prešov.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os