Kontakt os her
Nyheder 7. november 2019

HC40 Standard modellerne - enkelthed frem for alt

Vi har designet en elegant håndbetjening til elevationssenge med basisfunktionalitet! HC40 seriens Standard modeller er elegante håndbetjeninger til standard sengesystemer – til justering af ryg og ben og samtidig styring.

Standard modellerne af HC40 håndbetjening til elevationssenge

I vores omfattende undersøgelse efterspurgte brugerne helt klart en håndbetjening i et flot design, der passer ind i indretningen af soveværelset. Derfor har vi gjort os umage med at udvikle den nye serie af håndbetjeninger i et eksklusivt look og med perfekt ergonomi, så de ligger godt i hånden.

Vælg en håndbetjening i elegant design til din elevationsseng med basisfunktionalitet.

Læs mere om baggrunden og få flere oplysninger om f.eks. tastaturet og Standard modellernes funktioner.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os