Nyheder 5. december 2019

Nu kan brugerne tilpasse håndbetjeningen med personlige genveje!

På Advanced modellerne af LINAK® HC40 håndbetjeningen kan du gemme dine foretrukne indstillinger – og du kan oprette genveje til de forskellige funktioner. Du kan for eksempel indstille sengen til din foretrukne læseposition – med et enkelt tryk!

Vi kender alle følelsen, når noget er perfekt - den perfekte middag, kjole, stol eller computerfunktion - eller den helt perfekte læsestilling i sengen. Man kan ikke rigtig forklare det, men man ved, når den er der. Vi forestiller os nu, at du forsøger at genskabe den perfekte oplevelse - lave middagen igen, finde en kjole magen til - eller finde den samme perfekte siddestilling igen. Det er så godt som umuligt!

Sådan er det ikke længere! I hvert fald ikke det med læsestillingen. Når du har indstillet din elevationsseng til den perfekte læseposition, eller du har en anden funktion, som du bruger hele tiden - så kan du nu lave en genvej!

Læs hele historien og få mere information om mulighederne med at oprette genveje og gemme dine foretrukne indstillinger.

Læs mere om HC40 serien af håndbetjeninger på: www.linak.com/hc40

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.