Nyheder 23. juni 2020

Vælg den rette kontrolboks til dine applikationer til hospitals- og plejesektoren

Er model CA40, CO61 eller CO71 det rette valg til din løsning? Den nye Control Box Selector hjælper designere og udviklere af justerbare sundhedsplejeapplikationer globalt, og gør det nemt og enkelt at finde den rette kontrolboks til de systemer, de har under udvikling.

Selvom de fleste af LINAK® kontrolboksene  ligner hinanden udvendigt, byder de på vidt forskellige funktioner og egenskaber - og dermed er de alle forskellige og unikke. Nogle af dem har OpenBus™ kommunikation, nogle har fire kanaler, nogle understøtter trådløs Bluetooth® teknologi – og sådan kunne vi blive ved.

Som en hjælp til dig, når du skal finde frem til den helt rigtige model til din applikation, har vi udviklet et simpelt og interaktivt valgskema, hvor du eller dine designere og ingeniører hurtigt og enkelt kan klikke jer igennem valgmulighederne og finde netop den kontrolboks, der opfylder jeres krav og behov.

Den har fået navnet LINAK Control Box Selector. Det lyder avanceret og indviklet - men det er faktisk helt enkelt. Målet var at gøre det nemt for dig, så I sparer tid i udviklingsprocessen.

Hvis du har spørgsmål om produktvælgeren eller om aktuatorteknologi generelt, er du velkommen til at kontakte os.     


Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.