Kontakt os her
Teknologi & trend

Find den rette kontrolboks til dine applikationer til hospitals- og plejesektoren

LINAK kontrolboksene er med sit karakteristiske design og nemme monteringsløsning et populært valg til aktuatorsystemer, der bruges på applikationer til hospitals- og plejesektoren i mange forskellige medicinal brancher. Men hvordan vælger du den bedste løsning til din applikation?

For at hjælpe dig med at finde den rigtige kontrolboks, som passer til det system, din applikation bruger, har vi lavet følgende:

LINAK® Control Box Selector

 

To kanaler

Fire kanaler

Fem kanaler


 

Analog
Kan ikke programmeres

Kontrolboks CA20

CA20|90W

 
Kontrolboks CA30

CA30|120W

Kontrolboks CA40

CA40|120W

 

Analog/digital

CA63

CA63|200W

 

Digital
Kan programmeres

Kontrolboks CO61

CO61|200W

 
CO65

CO65|280W

Kontrolboks CO53

CO53|190W

 
CO71

CO71|350W

 

 

Til systemer, der kræver 6-12 kanaler, anbefaler vi at bruge en  PJ2-tilslutningsboksog et LINAK® CO-Link™.

 

Vælg det rette antal kanaler
LINAK kontrolbokse til applikationer til hospitals- og plejesektoren er nemme at genkende. De har alle samme form og størrelse og mange af de samme nyttige ekstrafunktioner, f.eks. enkel kabelstyring og IPX6 Washable DURA™  som mulighed.

De fleste justerbare applikationer til hospitals- og plejesektoren har mellem to og fem kanaler. Hver kanal kan bruges til en aktuator, en betjening eller en ekstrafunktion med den styrke og de data, der ønskes. Du skal blot finde frem til det samlede antal aktuatorer og funktioner, du har brug for, beregne den krævede styrke, og derefter vælge den kontrolboks (eller de kontrolbokse), der skal til for at løse opgaven.

BEMÆRK: Hvis du har brug for flere kanaler, kan du fordoble antallet med en PJ2  tilslutningsboks og et LINAK CO-LinkTM.

Tilstrækkelig styrke til at sikre en optimal løftestyrke og en jævn bevægelse
Kontrolboksene i serien "One World – One Box" dækker intervallet fra 120 W til 350 W. De er alle forsynet med Switch-Mode Power Supply (SMPS), så du opnår en mere effektiv strømforsyning – og sikrer en glidende og kontrolleret bevægelse uanset belastningen.

BEMÆRK: Hvis der behov for mere strøm, kan styrken fordobles med et LINAK CO-Link™.

Vælg OpenBus™ ved særlige behov
Den primære forskel mellem et analogt system og et OpenBus™ system er antallet af sikkerhedsfunktioner til rådighed. LINAK OpenBus™ giver mulighed for at tilvælge et stort antal funktioner, der øger sikkerheden, og andre fordelagtige funktioner. Nogle af dem er påkrævede ifølge de lovgivningsmæssige standarder, og afhængigt af dit specifikke digital setup kan OpenBus™ være værd at overveje.

Ekstrafunktioner giver fordele i effektivitet og komfort
Nogle af de funktioner, der kan være afgørende for valg af kontrolboks, kan bidrage til at øge sundhedspersonalets effektivitet, sikre en bedre ergonomi eller øge patientkomforten. Det kalder vi funktioner, der skaber merværdi. Det kan være alt fra trådløs betjening eller lys under sengen til avancerede vejefunktioner.

Hvis du har spørgsmål vedrørende LINAK Control Box Selector eller om vores aktuatorsystemer generelt, er du velkommen til at kontakte din lokale LINAK afdeling.

 

LINAK ejer konceptet "One World – One Box". Det betyder, at du helt uafhængigt af funktioner og specifikationer kan kombinere produkterne på tværs af vores produktsortiment og designe præcis det system, du har brug for til din applikation. Control Box Selector er vores brugervejledning, der fungerer som genvej til finde den optimale kontrolboks til dit system.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os