Teknologi & trend

Vaskbarhed på ekstra højt niveau

Vi er mere end nogensinde opmærksomme på vigtigheden af en høj hygiejnestandard inden for hospitals- og plejesektoren. Derfor har LINAK udviklet sin egen ambitiøse vaskestandard - vi kalder den IPX6 Washable DURA™.

For at forhindre spredning af multiresistente bakterier og infektioner har det altid været en afgørende faktor at holde hospitalssenge og andet livsvigtigt udstyr helt rent og smittefrit. Det er et stort pres - både personale- og tidsmæssigt, når strenge hygiejnestandarder skal overholdes. De tidsbesparende vasketunneller anvender stærke kemikalier sammen med varmt vand og højtryksspuling, hvilket stiller store krav til de aktuatorsystemer, der er monteret på sengene.

LINAK® standarden IPX6 Washable DURA™, navngivet efter det engelske 'durability', klarer opgaven: Vores serie af DURA™ produkter har i test vist sig at fungere fejlfrit – selv efter mange års hyppig rengøring. Vores vaskbare produkter tåler faktisk fem gange så mange vaske, som det er krævet i henhold til IEC60601 standarden.

Grundig test
For at kunne teste og udvikle vores produkter og løsninger, har LINAK opbygget et R&D-testcenter, hvor produkterne bliver testet til den yderste holdbarhed på flere parametre. Testcenteret har en vasketunnel svarende til den, mange hospitaler bruger til at vaske deres udstyr i. Alt vores vaskbare udstyr testes i denne tunnel, efter det er blevet aldret, for at gøre testen realistisk. Testen foregår under høje temperaturer og med stærke rengøringsmidler. 

Vi gennemgår resultaterne af vores løbende test grundigt. Vi undersøger materialer og udvikler stærkere komponenter, og udviklingsingeniørerne hos LINAK arbejder altid på at optimere udstyret i funktion og design, så det kan tåle endnu flere vaske med skrappe rengøringsmidler.

Beskyt din investering proaktivt
LINAK hjælper kunderne med at forberede sig til en fremtid med endnu strengere standarder og øget fokus på hygiejne. Vores produkter til hospitals- og plejeapplikationer opfylder i flere tilfælde endnu strengere krav, end de internationale standarder og certificeringer fastsætter. På den måde kan du proaktivt sikre jeres beskyttelse i fremtiden. Det er klogt at forberede sig på at kunne klare fremtidige spidsbelastninger og vælge en løsning, der er holdbar i mange år frem, og som tilfører reel værdi til driften af jeres hospitals- og plejeenhed.

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

LINAK IPX6 Washable DURA™ BROCHURE

Vaskbarhed er et krav i moderne sundhedspleje. LINAK IPX6 Washable DURA™ til justerbart hospitals- og plejeudstyr – en ny standard for vaskbarhed.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type sundhedsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.