Kontakt os her

LINAK® Protect™

Beskyttelse via hygiejne

Aldrig før har der været så hårdt brug for god hygiejne inden for sundhedsvæsenet. Og aldrig før har det været så vigtigt at holde overflader fri for bakterier og mikrober for at stoppe smittespredningen. Udbredelsen af COVID-19 har endnu en gang vist, hvilken dødbringende rolle kontaminerede overflader spiller for spredning af sygdom og smitte, såsom antibiotikaresistente infektioner – navnlig på hospitaler og plejehjem.

 
 
 
 

Kampen fortsætter

Antibiotikaresistente infektioner er en af vor tids største sundhedsrisici. Kampen mod dette har fortsat høj prioritet på folkesundhedsområdet.

COVID-19 er ikke den første og vil ikke være den sidste udfordring, vores sundhedssystem vil skulle kæmpe mod. Det er på tide, at vi får ryddet op.

 
Frem til 2050 vil flere patienter dø af hospitalsinfektioner end af cancer.
Statens Serum Institut
 

Rengør med god samvittighed

LINAK tilbyder et stort udvalg af vaskbart pleje- og hospitalsudstyr og produkter, der kan vaskes og rengøres igen og igen uden at gå på kompromis med produkternes og udstyrets ydeevne: Et effektivt bidrag til en infektionsfri fremtid.

Kontaminering fra selv de reneste hænder er svært at undgå, og godkendte rengøringsprocesser er ikke længere tilstrækkeligt for at forhindre smittespredning fra overflader som sengerammer og betjeningsudstyr. Med nutidens automatiserede rengøringsprocesser er det imidlertid muligt at rengøre og desinficere hospitalsudstyr grundigt. Men udstyret skal også være forsynet med robuste og vaskbare dele, hvis det skal kunne modstå belastningen ved konstant rengøring og vask.

 
 

Vidste du det?

For at bekæmpe spredning af hospitalserhvervede infektioner har WHO udarbejdet håndhygiejnens fem trin, der definerer de situationer, hvor sundhedspersonalet bør udføre håndhygiejne:

  1. Før de rører ved en patient
  2. LINAK Protect – ikon
  3. Før rengøring/aseptiske procedurer
  4. Efter risiko for eksponering for kropsvæske
  5. Efter de rører ved en patient
  6. Efter berøring af patientomgivelserne

Læs mere om WHO's retningslinjer for håndhygiejne her

 
 

Et nyt lag af beskyttelse

Forbedr dine hygiejneløsninger med antimikrobiel beskyttelse fra LINAK.

Af indlysende årsager er opretholdelse af hygiejne i nutidens plejemiljøer mere relevant end nogensinde før, og kampen mod infektioner fortsætter. I over 25 år har vi med en mere hygiejnisk tilgang gjort det muligt at holde infektioner i skak ved at udvikle produkter, der kan modstå vask og desinfektion igen og igen. Lige fra aftørring til tunnelvask vil vi fortsætte med at udvikle løsninger, der minimerer mikrobiel infektion fra kontaminerede overflader. Beskyttelse gennem hygiejne er en løbende forpligtelse for os, når vi tager fremtidens sundhedsmæssige udfordringer op.

Håndbetjening HB80
 

Efterhånden som nye antimikrobielle teknologier bliver afprøvet i praksis og bliver tilgængelige, evaluerer og indarbejder vi dem i udvalgte, relevante produkter. Den seneste tilføjelse er et antimikrobielt additiv, som i kombination med eksisterende rengøringsprocedurer kan have en negativ påvirkning på bakterier, der kan forurene overflader. Med introduktionen af vores HB80 håndbetjening og ACO attendant-betjening, hvor overfladen indeholder et antimikrobielt additiv, har vi koncentreret vores indsats om at tilføje et ekstra lag af beskyttelse til de produkter, der oftest håndteres af slutbrugerne – og som indebærer den største risiko.

Attendant Control OpenBus (ACO)
 
 

Smittebekæmpelse siden 1990

Vi tager hygiejneudfordringen meget alvorligt, og vi ønsker, at vores produkter skal fungere upåklageligt. Vi forsøger hele tiden at hæve barren for vaskbarhed, da det er nødvendigt at beskytte dit udstyr mod støv og vandskader. For mere end 30 år siden lancerede LINAK begrebet “vaskbare” elementer, der dengang overgik de utilstrækkelige IP-klasser. Vi mener, at vaskbart udstyr til plejesektoren vil bidrage til at minimere antallet af patienter, der får infektioner, og vi ønsker at sikre, at vores produkter kan tåle omfattende gentagende vask med stærke vaskemidler igen og igen.

 

IPX4 ikon

Aftørringsbar

IPX4 er velegnet til manuel vask. Den tåler vandstænk fra alle sider og er især nyttig ved brug af en håndholdt rengøringsenhed. Fordelene ved IPX4 er længere holdbarhed, beskyttelse mod vandskader og muligheden for at bruge udstyret i en lang række hospitals- og plejemiljøer.

 

IPX6 ikon

Vandbeskyttet

IPX6 tåler spuling fra alle sider og er nyttig i miljøer, hvor der anvendes vand til rengøring, f.eks. på sygehuse. IPX6-klassificerede produkter kan give et højt niveau af vandbestandighed, hvilket sikrer, at dit udstyr forbliver beskyttet og fungerer i udfordrende miljøer.

 

IPX6 Washable ikon

Maskinvaskbar

Brug IPX6 Washable, når hygiejne er vigtig, f.eks. på hospitaler eller i laboratorier. IPX6 Washable muliggør hyppig og grundig rengøring uden at beskadige udstyret, hvilket giver nem og praktisk rengøring. IPX6 Washable er testet i henhold til normale branchestandarder.

 

IPX6 Washable DURA™ ikon

Udvidet maskinvaskbar

Med den udvidede maskinvaskbarhed med IPX6 Washable DURA™ tilbyder LINAK fem gange så lang holdbarhed, som de eksisterende standarder kræver. DURA™ er den ideelle løsning, når der er behov for høj hygiejne og renlighed, da den er testet til at overgå normale industristandarder for at sikre lang levetid, vask efter vask.

 
 
 

Hygiejne er smitsomt

Det er ikke nemt at holde overfladerne rene. Hver eneste berøring og hver eneste hånd indebærer en risiko. Med et antimikrobielt additiv i disse produkter kan vi ikke stoppe krydskontaminering, men derimod tilføje et ekstra lag af beskyttelse, som kombineret med standardpraksisser som hyppig håndvask, aftørring og vask og desinfektion kan bidrage til at reducere forekomsten af infektion: Betragt det som en del af en samlet proces for at øge beskyttelsen ved at minimere risikoen ved hvert eneste kontaktpunkt.

Ved at indføre et velafprøvet og pålideligt antimikrobielt additiv i fremstillingen af vores sengebetjeninger reducerer LINAK markant risikoen for krydskontaminering fra de overflader, vi interagerer med. Antimikrobielle tilsætningsstoffer, der introduceres under fremstillingsprocessen, udøver ved forskellige virkemåder en negativ effekt på alle kontaminerende mikrober, hvilket medfører en reduktion af disse.

På hospitaler i Norden ser man en stigning i brugen af automatiserede vasketunneller til desinfektion af senge og lifte. Det er kun et spørgsmål om tid, før fordelene ved denne omkostningseffektive, hygiejniske løsning bliver almindeligt udbredt. Denne udvikling stiller større krav til de komponenter, som udstyrsproducenterne benytter i deres senge- og liftløsninger: De skal f.eks. kunne modstå mange gange vask under barske, ekstreme forhold i vasketunnellen.

ReadMoreButton

 

Fremtidssikrede løsninger

At være forberedt er den bedste strategi – vaskbare løsninger fra LINAK kan forhindre mikrobiel og bakteriel infektion, uden at det påvirker produktets ydeevne.

Ved at montere LINAK Washable eller DURA™ standardkomponenter nu, kan virksomhederne tilbyde senge- og løfteløsninger, der kan tåle at blive rengjort i vasketunneller, hvis og når deres kunder opgraderer deres vaskeprogram, hvilket gør det muligt for dem at spare omkostningerne til udskiftning af udstyr, der ikke kan tåle vask.

 

 

 

 

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

LINAK IPX6 Washable DURA™ BROCHURE

Vaskbarhed er et krav i moderne sundhedspleje. LINAK IPX6 Washable DURA™ til justerbart hospitals- og plejeudstyr – en ny standard for vaskbarhed.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type sundhedsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os