Kontakt os her
Teknologi & trend

CO-Link™

CO-Link™ er et LINAK koncept, der gør det muligt at fordoble antallet af kanaler og kapaciteten i aktuatorsystemer i plejesektoren ved brug af CO61 kontrolboksen.

CO-Link™

Forestil dig to kontrolbokse og kun en betjening
Der er som regel fire kanaler til rådighed i et aktuatorsystem – men nogle gange kan det være nødvendigt med flere. Meget avancerede plejeapplikationer, såsom specielle senge, stole til overvægtige samt forskellige behandlingsborde har nogle gange brug for ekstra kanaler til yderligere aktuatorer eller andre værdiskabende egenskaber. CO-Link er aktuel, så snart du bruger en CO61, CO65 eller CO71 kontrolboks.  

  • Op til otte kanaler og dobbelt så meget kapacitet
  • Simpel opsætning med kabler samt specialtilpasset software 
  • Nem logistik, da du kan bruge de samme produkter som før

CO-Link er ikke et produkt. Det er et koncept udviklet af LINAK, for at imødekomme behovene hos de af vore kunder, som fremstiller specielle, justerbare plejeapplikationer. Det er applikationer, hvor der er brug for mere end de traditionelle fire kanaler. 

Op til otte kanaler til specielle applikationer 
Med en LINAK CO-Link er det muligt at skabe avanceret bevægelse i en yderst specialiseret applikation inden for plejesektoren. Udover at konceptet tilfører en ekstra kontrolboks, og dermed dobbelt så mange kanaler, giver det også mere power. Ved at kombinere to kontrolbokse, får du to gange så meget power. Alt sammen styret med én håndbetjening. 

Bestil et kabel og download din tilpassede software
LINAK har gjort det nemt at skabe et CO-Link uden at udvikle et nyt og dyrt system. Det er simpelthen bare at forbinde to kontrolbokse med et kabel via en standard LINAK junction box. Styresoftwaren tilpasses din unikke applikation, og den er nem at downloade, når du er klar. 

Lav dit setup med det, du allerede har
Det giver sig selv, at specialsenge og andre meget avancerede plejeapplikationer ikke sælges i så store styktal som eksempelvis hospitalssenge eller patientløftere. Det er præcis derfor, at vores CO-Link er baseret på LINAK produkter, som du allerede har i din beholdning. De samme aktuatorer, kontrolbokse, betjeninger etc. Dette giver dig en ideel logistik og fleksibilitet til at imødekomme dine kunders behov med det samme. 

 

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os