Kontakt os her

Sikkerhed

Generelle sikkerhedsfunktioner

Et højt sikkerhedsniveau opnås ofte ved at kombinere flere funktioner. Mange regler skal overholdes, når man udvikler applikationer til hospitals- og plejesektoren.
Læs mere
 
 
LA40

Sikkerhedsfunktioner på aktuatorer

På baggrund af mange års erfaring med at udvikle elektriske aktuatorløsninger har LINAK en forståelse for, at det er afgørende at sikre en høj kvalitet og samtidig tage højde for sikkerhed, funktionalitet og designhensyn.
Læs mere
 
 
CO71

Sikkerhedsfunktioner på kontrolbokse

LINAK tilbyder en serie af intelligente OpenBus™ kontrolbokse. Ud over at kunne koordinere flere aktuatorer i komplekse og præcise bevægelsesmønstre har de også indbygget flere funktioner, der øger sikkerheden.
Læs mere
 
 
HD80

Sikkerhedsfunktioner på betjeningsenheder

Udviklingen af LINAK håndbetjeninger til hospitals- og plejeudstyr tager udgangspunkt i forskning og brugerundersøgelser med det mål at sikre en korrekt funktion, et intuitivt interface og ergonomisk design.
Læs mere
 
 
Godkendelser

Godkendelser

Kvalitet og sikkerhed vægter højt hos LINAK. Producenter af applikationer skal være bekendt med kravene til test og certificering for medicinsk udstyr.
Læs mere
 
 
 

Høj sikkerhed bidrager til øget effektivitet i sundhedssektoren
Sikkerheden udgør den røde tråd i alle LINAK® aktuatorsystemer - fra udviklingsfasen til produktion og de omfattende test. Det giver øget sikkerhed for patienter og plejepersonale, bedre arbejdsgange og øget oppetid på applikationerne.

Med flere og flere indbyggede sikkerhedsfunktioner kan justerbare applikationer til sundhedssektoren med indbyggede LINAK® aktuatorsystemer øge sikkerheden for patienter og plejepersonale og samtidig øge udstyrets levetid. Det giver samlet set en højere effektivitet og frigør tid for plejepersonalet til at koncentrere sig om patienterne.

Sikkerhed er en selvfølge for LINAK
Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type applikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør. Som standard skal alle LINAK produkter gennemgå en række strenge test, før de frigives til salg. På den måde hjælper vi dig med at opfylde alle standarder og normer for justerbare applikationer, og vi sikrer høj driftsikkerhed og lang levetid på udstyret.

Filer

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os