Kontakt os her
Teknologi & trend

Digitale løsninger kan forbedre kontormiljøet

Digitale løsninger vinder indpas alle steder i hverdagen - også i arbejdsdagen. LINAK støtter helhjertet denne trend og udviklinger derfor digitale løsninger til justerbare kontorborde.

Digitale løsninger skaber forbedringer i kontorindretningen

Livet på kontoret har ændret sig markant de seneste år. Flere medarbejdere skal deles om pladsen (og kontorbordene), og arbejdsstationerne skal være tilstrækkeligt fleksible til at kunne tilpasses forskellige medarbejdere, der afløser hinanden i løbet af en arbejdsdag. Konceptet "aktivitetsbaseret indretning" vinder frem, hvor medarbejderne kan flytte rundt og løse opgaverne, hvor det passer bedst1.

Samtidig er der i dag øget fokus på sundhed, ergonomi og effektivitet blandt kontormedarbejdere. Elektriske hæve-/sænkeborde skal kunne registrere bevægelsesmønstre, huske personlige og optimale arbejdsstillinger og hjælpe medarbejderne med at huske at skifte arbejdsstilling.

 

Forbered kontoret – den digitale fremtid er her

LINAK® tilbyder allerede et bredt udvalg af produkter til justering af kontorborde. Med vores digitale løsninger kan du indrette moderne kontormiljøer og understøtte den "aktivitetsbaserede indretning".

Brugere af hæve-/sænkeborde med den prisvindende DPG betjening får alle fordelene ved en digital løsning, når de downloader LINAK Desk Control™ appen – enten på en mobil enhed eller en Windows PC.

Digitale løsninger skaber forbedringer i kontorindretningen
 
 

Hjælp kontormedarbejdere med at forbedre arbejdsrutiner

Appen og DPG-betjeningerne har funktioner såsom automatisk tilslutning, favoritpositioner og venlige påmindelser. En af de smarte funktioner ved brug af appen og DPG-betjeningerne er statistikoverblikket.

I løbet af dagen kan brugeren få oplysninger om antal stående minutter og forbrændte kalorier. Den dedikerede bruger kan også lægge personlige mål ind i appen og følge udviklingen frem mod målet.

Digitale løsninger skaber forbedringer i kontorindretningen
 
 

Bluetooth®-adapter til trådløs styring

Til brugere af kontorborde uden DPG-betjening findes der en alternativ Bluetooth-adapter. Bluetooth-adapteren muliggør trådløs styring af hæve-/sænkeborde via DESKLINE® -serien af kontrolbokse CBD6S (SMPS).

Du skal blot sætte Bluetooth-adapteren i kontrolboksen og tilslutte den Desk Control™ appen til Android/iOS/Windows 10.

Den stationære PC, der viser app til mobilenhed og Windows 10, Bluetooth-adapteren BLE2LIN vises sammen med den sorte kontrolboks CBD6S."
 
 

Gennemtænkte bordløsninger

Digitale løsninger fra LINAK er udviklet til at hjælpe medarbejderne med at udnytte hæve-/sænkebordets funktion mere aktivt og for at forbedre deres trivsel og i sidste ende deres helbred1 ved at skifte arbejdsstilling – fra at sidde til at stå – med jævne mellemrum.

Du kan tilbyde den ekstra merværdi til medarbejderne, arbejdsgiverne og møbeldesignerne sammen med dine møbler.

Digitale løsninger skaber forbedringer i kontorindretningen
 

LINAK Desk Control appen er gratis og fås i forskellige versioner til forskellige platforme:

  • iOS til iPhone og iPad
  • Android til Android smartphone og tablet
  • Windows 10 til PC

Hent Desk Control app gratis i butikkerne via dette link.

Hvis du vil vide mere om, hvordan digitale løsninger kan forbedre din applikation, og hvordan LINAK støtter aktivitetsbaseret indretning, er du velkommen til at kontakte os.

 

1Hyppigt skift af arbejdsstilling – skift mellem at sidde og stå – reducerer risikoen for hjerte-karsygdomme, understøtter vægttab, øger kalorieforbrændingen og giver en generelt bedre sundhed og trivsel.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

play-icon

Brugernes statistikker i fokus i ny version af LINAK Desk Control App

play-icon

Brug dit hæve-/sænkebord bedre med Desk Control App

Filer

MOVE – Derfor gør hæve-/sænkeborde arbejdsdagen mere effektiv

Opnå et lavere sygefravær, og indret et moderne kontormiljø med elektriske hæve-/sænkeborde. En investering, der giver mening for både arbejdsgiver og medarbejdere.

DPG bordbetjeninger - innovativ justering af kontorborde

Serien af intuitive betjeninger til borde er designet til at fremme sunde vaner, og de kan betjenes med et lille vip. De avancerede modeller kan give visuelle påmindelser om at sidde eller stå, og de er udstyret med hukommelsesfunktion til højdeindstilling, Bluetooth® og meget mere.

App løsninger til kontorborde

Hvilken app skal du vælge? Standardudgaven af LINAK Desk Control™ App eller den kundetilpassede version af samme app? Du får et overblik i denne folder.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os