Kontakt os her

Kun ét klik - personalisering af håndbetjeningen

Find din foretrukne læseindstilling hurtigt og nemt. På Advanced modellerne af LINAK® HC40 håndbetjeningen kan du gemme fire foretrukne indstillinger – og du kan oprette genveje til funktioner og måske til din foretrukne læseindstilling, så du indstiller sengen med ét enkelt klik!

Gem foretrukne indstillinger og de mest benyttede funktioner som genveje på HC40 Advanced

Vi kender alle følelsen, når vi har fundet noget godt - den lækre middag, det flotte tøj, den behagelige stol - eller den helt perfekte læsestilling i sengen. Man kan ikke rigtig forklare det, men man ved, når den er der. Dog er det ikke altid nemt at genskabe denne gode oplevelse - lave middagen igen, finde et lignende sæt tøj - eller finde den samme perfekte siddestilling igen. Det er næsten umuligt!

Sådan er det ikke længere, i hvert fald ikke, når det kommer til læsestillingen. Når du har indstillet din elevationsseng til den perfekte læseposition, eller du har en anden funktion, som du bruger hele tiden - så kan du nu lave en genvej.

Foretrukne indstillinger og yndlingsfunktioner lige ved hånden
Med HC40 Advanced håndbetjeningen kan brugeren gemme op til fire foretrukne indstillinger. De kan navngives og gemmes under genveje, så de hurtigt kan nås fra håndbetjeningens forskærm. Så sidder du altid perfekt i sengen, når du skal læse. Du indstiller sengen til den gemte indstilling med ét enkelt klik.

De fleste af os har to eller tre funktioner, vi benytter langt mere end de øvrige. Derfor er HC40 håndbetjeningerne designet med en række genvejsknapper øverst på skærmen til de mest benyttede funktioner. Om det er de tre mest benyttede indstillinger eller funktioner som lydløs alarmfunktion eller sovefunktionen er helt op til brugeren.

HC40

De mest benyttede funktioner er altid kun få klik væk, men med genvejene kan brugerne personalisere håndbetjeningen efter deres personlige ønsker. En bruger benytter måske den lydløse alarmfunktion hver aften. Nu kan han indstille vækning med kun ét klik! Det er særdeles praktisk, når man hurtigt skal sætte vækning til næste morgen, inden man falder i søvn. 

Den perfekte håndbetjening til avancerede dobbeltaktuatorer
På HC40 Advanced håndbetjeningerne kan brugeren gemme sine foretrukne indstillinger. Funktionen understøttes af Advanced modellerne af LINAK® dobbeltaktuatorer, da det kræver hukommelsesfunktion. Når man eksempelvis kombinerer HC40 Advanced (håndbetjening) og TD4 Advanced (dobbeltaktuator), har man et system, hvor brugeren kan gemme og gendanne sine foretrukne indstillinger. 

LINAK håndbetjening HC40 FRAME til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ til elevationssenge

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge

HC40 Advanced - betjening og navigation play-icon

HC40 Advanced: Brugsvejledning

HC40 Udskiftning af batterier play-icon

Sådan skifter du batterierne i LINAK HC40 FRAME™ håndbetjening

HC40 Gendan fabriksindtillinger play-icon

HC40 Advanced: Sådan gendanner du fabriksindstillinger på håndbetjeningen

HC40 Kom godt i gang play-icon

HC40 Advanced: Kom godt i gang

HC40 Sådan gemmer du dine foretrukne indstillinger play-icon

HC40 Sådan gemmer du dine foretrukne indstillinger

HC40 Sådan gemmer du genveje på displayet play-icon

HC40 Advanced: Sådan gemmer du genveje

Filer

HC40 FRAME™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". HC40 FRAME™ er designet med en metallic ramme, som adskiller modellen fra HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". Med sit unikke snoede design er HC40 TWIST™ anderledes end de andre HC40 FRAME™ modeller

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os