Kontakt os her
Teknologi & trend

Plug & play - den hurtige genvej i designet af justerbare komfortmøbler

Det kræver snilde og dygtighed at designe elegante komfortmøbler. Indbygning af et justeringssystem gør kun opgaven mere kompleks. Med et intuitivt plug & play system fra LINAK bliver opgaven både nemmere og hurtigere.

Intuitivt plug and play system fra LINAK til lænestole

Aktuatorsystemer, hvor alle dele passer sammen, og som næsten ikke kan samles forkert. Det er en af de fornemste opgaver for LINAK®, når vi udvikler løsninger til moderne komfortmøbler.

Med en gennemtænkt systemløsning har du som producent færre bekymringer med hensyn til samleprocessen, lagerstyring og systemkonfiguration. Forskellige systemer kan bygges med kun få produkter, så du opnår præcis det bevægelsesmønster, du ønsker - med fuld fleksibilitet og stadig som en enkel plug & play løsning.

Du skal kun koncentrere dig om designet

Vores mål er, at producenterne kun skal koncentrere sig om design, stabilitet og møblets æstetiske udtryk. Det kræver til gengæld fuld tillid til bevægelsessystemet og fleksible indbygningsmuligheder. Vores aktuatorprodukter giver den fulde funktionalitet med topkvalitet og en systemopsætning, der er så enkel, at du faktisk ikke kan gøre noget forkert.

Et godt eksempel er vores lineære aktuator LA10. Den bruges ofte i systemer til lænestole, hvor den kan indgå som enkelt aktuator eller som et system med flere serielt forbundne aktuatorer.

Modulopbyggede produkter til samlevenlige systemer

I LA10 systemerne er alle komponenterne intelligente. På den måde kan du bevare den konfiguration, du har valgt, uanset hvordan du sammensætter systemet. Det forenkler din lagerstyring, da systemerne kan konfigureres om. Du kan - med andre ord - lave forskellige systemopsætninger med præcis de samme produkter.

Systemer med kædeforbundne aktuatorer har også færre kabler at holde styr på – og da systemet benytter trådløs Bluetooth® teknologi, kan antallet af kabler reduceres yderligere. Alt i alt er disse aktuatorsystemer fra LINAK nemme og hurtige at samle, og aktuatorsystemet skjules i lænestolen. Vi kalder det "enkelt som plug & play".

Hvis du vil vide mere om vores modulopbyggede aktuatorsystemer til lænestole eller generelt om justerbare komfortmøbler, er du velkommen til at kontakte os.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Aktuatorsystemer til lænestole

Læs mere om vores pålidelige aktuatorsystemer til justerbare lænestole med trådløs betjening. Vi har lavet en undersøgelse for at sikre, at systemet tilgodeser hele værdikæden.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os