Kontakt os her
Teknologi & trend

Soft-start-stop-teknologi – komfort ned til mindste detalje

En af hemmelighederne bag moderne komfortmøbler af høj kvalitet ligger i, at aktuatoren sørger for, at indstilling af møblet starter og stopper blødt. Det er en overset teknologi, der sikrer komforten.

Soft-start-stop-teknologi – komfort ned til mindste detalje

Forestil dig, at du sidder mageligt i elevationssengen søndag morgen - med croissant, kaffe og søndagsavisen på bakken. Du skal bare lige justere ryglænet en smule... sengen giver et ryk, koppen vælter, og du har kaffe i hele sengen. Ikke så godt!

Måske har du slet ikke tænkt over det. Aktuatoren, der sørger for justering af din lænestol eller seng starter og stopper ikke med et ryk. Den foretager indstillingen med en blød acceleration og nedbremsning. 

De fleste bemærker det sikkert ikke. Men de ville ikke være i tvivl, hvis aktuatoren ikke var udstyret med soft-start-stop-teknologi. 

Ekstra komfort ved indstilling

Den avancerede teknologi bag soft-start-stop-funktionen i LINAK® aktuatorer – single aktuatorer og TWINDRIVE® dobbelt aktuatorer – har primært til formål at sørge for en høj komfort. Og naturligvis føles indstillingen af ryglæn og benstøtte på en lænestol meget mere behagelig med blød start og stop, og samtidig får aktuatoren et behageligt lavt lydniveau. Men der er flere fordele.

Beskyt dine komfortmøbler

Både møblets skelet og aktuatorsystemet bliver skånet med blød start og stop. De bløde bevægelser er skånsomme for materialerne og udstyret, især når stol eller seng indstilles med vægt på. Resultatet er længere levetid for møblerne - og gladere kunder. Det er ikke svært at finde gode grunde til at vælge et aktuatorsystem med soft-start-stop-teknologi. 

Du kan læse mere om aktuatorsystemer til elevationssenge og lænestole her på hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål om møblerne eller om soft-start-stop-teknologien, er du velkommen til at kontakte os.

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Aktuatorsystemer til lænestole

Læs mere om vores pålidelige aktuatorsystemer til justerbare lænestole med trådløs betjening. Vi har lavet en undersøgelse for at sikre, at systemet tilgodeser hele værdikæden.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os