Kontakt os her
Justerbare kommando- og kontrolrumsborde i missionskritiske kontrolcentre

Løsninger til kontrolrumsborde

LINAK leverer effektive og robuste løftesøjler til borde i kontrolrum og pakkestationer med høj belastning, hvor driftsikkerhed 24/7 er afgørende.

Løftesøjler til borde i kontrolrum

Inden for kontrolrumsområdet tager tendensen i retning af centralisering i datadrevne netværk støt fart. Når der skal skabes de bedst mulige ergonomiske kontrolrumsborde og arbejdsstationer til hvert enkelt projekt, kræver det en løftesøjle, der er designet til maksimal slaglængde, og som passer til alle operatørstørrelser. Det kræver en løftesøjle, der er driftsikker og holder længe, og som har den nødvendige løftekraft til sikkert at løfte selv de tungeste borde eller pakkestationer igen og igen. LINAK® løftesøjler beregnet til høj belastning giver følgende fordele:

  • Effektiv, langsigtet ydeevne ved høj belastning
  • Optimalt BID-slaglængde for maksimal ergonomisk fleksibilitet
  • Designfleksibilitet – for nem montering og enkel systemintegration
  • Jævn parallelkørsel og støjsvag i drift
  • Løftesøjler, der er konstrueret til at holde og grundigt testet for at total sikkerhed

Kontrolcenter: Driftssikkerhed er nøglen
Disse applikationer bruges i nogle af de mest missionskritiske områder: Kontroltårne i lufthavne, nødberedskabs- og alarmcentraler, militær, politi, trafik, elnet, industrielle applikationer og endda rumforskning. Løsningerne skal være driftssikre. Slutkunderne skal have tillid til, at deres producent af kontrolrumsborde- og arbejdsstationer kun bruger de bedste komponenter. Og når det kommer til kvalitet, kan du stole på LINAK.

Ergonomisk designet til maksimal agtpågivenhed
Operatører, der sidder i kontrolrum, hvor det til tider brænder på, skal have fleksible og ergonomiske løsninger, der nemt kan tilpasses individuelle behov, til rådighed 24/7/365. Det er altafgørende, at brugerne holdes orienteret, sunde, raske og årvågne, da integriteten af en operation i sidste ende hviler i menneskehænder. For at skabe de bedst mulige ergonomiske kontrolrumsborde og arbejdsstationer til hvert enkelt projekt er LINAK sortimentet af løftesøjler designet til at passe til alle størrelser operatører – og de har den nødvendige kraft til gentagne gange at løfte selv de tungeste borde og arbejdsstationer.

Omdømme er på spil
Som producent af kontrolrumsborde og pakkestationer bygger du din virksomhed på tillid og omdømme. Det er den ultimative merværdi for dine missionskritiske kunder. LINAK løftesøjler er konstrueret til at holde, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid, der i sidste ende gør vedligeholdelse overflødig.

Vi har din ryg
Med en LINAK løsning kan producenter udvikle driftssikre og ergonomiske kontrolrumsborde, der kan holde til krævende miljøer. 

Til missionskritiske applikationer ved vores kunder, at LINAK passer på dem. Og fordi alle løftesøjler understøttes af LINAK brandet, kan du have tillid til, at de leverer varen. Med mere end 30 års erfaring inden for elektriske løftesøjler kan du forvente den bedste service og produktudvikling. Vores globale tilstedeværelse betyder, at LINAK altid findes i nærheden af dig og er klar til at dele vores brede indsigt på markedet med dig.

Smugkig på LC1 DESKLINE – videobillede play-icon

LC1 DESKLINE – The power of trust

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard play-icon

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os