Kontakt os her
Kontrolrum

Borde til kontrolrum

LINAK løftesøjler leverer al den kraft og hastighed, der kræves for at opnå perfekt justering af selv de tungeste kontrolrumsborde og arbejdsstationer – i en kvalitet, du kan stole på. Tilføj designfleksibilitet og ergonomi, og få den perfekte systemløsning til dine missionskritiske applikationer.

Konsol med fire LINAK LC1 løftesøjler til kontrolrum med høj belastning

Effektivitet, fleksibilitet og ergonomi til kontrolrumsborde

Når du skaber løsninger til missionskritiske kommando- og kontrolrum, som er specielt tilpasset til hver enkelt kunde, og som skal være konstrueret til at holde, har du brug for et højdejusterbart løftesystem, der både er fleksibelt at integrere og driftssikkert i selv de mest krævende miljøer. Med elektriske lineære søjlesystemer fra LINAK® opnår du mange fordele på dit marked:

  • Gennemtestede og pålidelige løftesøjler til områder med høj belastning
  • Fleksible systemer, der er nemme at integrere – Plug & Play™
  • Lokalt partnerskab og tilstedeværelse med global erfaring

Operatører, der sidder i kontrolrum, hvor det til tider brænder på, har brug for fleksible og ergonomiske løsninger, der kan tilpasses individuelle behov. Det er altafgørende, at brugerne holdes orienteret, sunde, raske og årvågne.

Når du skaber løsninger til missionskritiske miljøer, eksempelvis inden for olie og gas, militær, politi, elnet, industrielle applikationer og rumforskning, og når det skal være ergonomisk korrekt, skal dine løsninger være driftssikre.

Testet og godkendt
I forbindelse med missionskritiske applikationer som kontrolrumsborde til redning, flykontrol, kommando, pakke- og arbejdsstationer må der simpelthen ikke ske fejl. Derfor foretager LINAK en lang række test af alle produkter, før de forlader fabrikken. Du kan være sikker på, at din løftesøjle er testet og konstrueret til at holde. Hvis dit omdømme bygger på driftssikkerhed og pålidelighed, skal du vælge LINAK løftesøjler, da de bliver ved med at levere.

Fleksibilitet for bedre design
Eftersom alle LINAK dele er designet med plug and play, passer de altid sammen. Det gør det nemt at integrere et højdejusterbart elektrisk lineært løftesystem fra LINAK i dine kontrolrumsborde, pakkeborde, arbejdsstationer og lignende.

LINAK løftesøjlesystemer kan anvendes som enkelt søjle, eller med 2, 3 eller 4 søjler i parallelsystemer eller med op til 16 søjler i multiparallelsystemer. Derfor har LINAK løftesøjler den fleksibilitet, der skal til for at levere en stabil ydeevne uanset dit design. Med vores serie af løftesøjler er den trinløse, ergonomiske, præcise og lydsvage bevægelse markant forbedret. Og altid ultra stabil.

Vi har din ryg
Dine kunder har tillid til dit brand, og LINAK leverer pålidelige, effektive og ergonomiske løsninger, der fungerer perfekt og værner om dit omdømme. I mere end 30 år har LINAK løbende udviklet elektriske lineære aktuatorsystemer, og vores omfattende produktportefølje dækker et bredt udvalg af designs til kontrolrumsborde. Med LINAK som partner får du support i verdensklasse og høj kvalitet. Med 30 lokale salgskontorer har vi et indgående kendskab til markedet. Med vores ekspertise og globale erfaring kan vi hjælpe dig med at gøre din virksomhed konkurrencedygtig. Kontakt os.

Læs mere
Kommando- og kontrolrumscentre udstyret med justerbare, ergonomiske fordelingsarbejdsstationer og konsoller til områder med høj belastning
Smugkig på LC1 DESKLINE – videobillede play-icon

LC1 DESKLINE – The power of trust

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard play-icon

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Løsninger til kontrolrumsborde

LINAK leverer effektive og robuste løftesøjler til borde i kontrolrum og pakkestationer med høj belastning, hvor driftsikkerhed 24/7 er afgørende.

Læs mere
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os