Nyheder 10. juni 2016

Unikke designmuligheder med DL4S

Med sine fine, runde kanter er dette design helt unikt i DESKLIFT™ (DL) porteføljen.

Vi kan nu introducere den nye DL4S løftesøjle, som er den seneste tilføjelse til rækken af DESKLIFT søjler. 
DL4S er en klassisk og nutidig 3-delt, inline løftesøjle. Dette gør den passende til en lang række bord applikationer, især inden for kontorområdet. Motoren er placeret inde i søjlen, hvilket giver en slank, elegant søjle. Det betyder også, at den er nem at integrere i forskellige borddesigns. 

Denne løftesøjle er unik, da det er den eneste, der har karakteristiske, runde kanter, hvilket giver den et særligt slankt design. Resten af LINAK DESKLIFT porteføljen er enten firkantede, runde eller rektangulære. Det betyder, at DL4S åbner op for flere designmuligheder. 

Med det stigende antal af forskellige søjler i DESKLIFT (DL) porteføljen er mulighederne mange, hvilket også efterlader designere og producenter med en absolut designfrihed.

DL4S byder på værdifulde egenskaber, såsom:

  • Elegant og unikt design
  • Lave indbygningsmål
  • Lavt støjniveau - perfekt til kontormiljøer
  • PVC-Free™ design - af hensyn miljøet

Med andre ord, mødes design og kvalitet i DL4S løftesøjlen. Det meget lave indbygningsmål betyder, at bordet kan justeres meget i højden, og bordet kan derfor nemt tilpasses folk i alle højder.

Det meget lave støjniveau sikrer en behagelig brugeroplevelse, når bordet køres op eller ned.

Læs mere om DL4S, eller kontakt LINAK Danmark for yderligere information og vejledning i forhold til netop dit designønske.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.