Nyheder 12. juli 2016

Regelmæssig træning er ikke nok

Bruger du det meste af din arbejdsdag på at sidde ned? Chancerne for, at du gør, er store. Som resultat heraf, er der mange af os, som forsøger at træne regelmæssigt for at kompensere for stillesiddende adfærd. Forskning har dog vist, at dette ikke er nok.

Det er meget muligt, at du træner regelmæssigt - men forskning har faktisk vist, at stillesiddende adfærd er uafhængig af fysisk aktivitet. Med andre ord kan du jogge 30-60 minutter, men det vil ikke gøre op for det antal timer, du har siddet ned. 

Det er svært at regne ud, hvad der er rigtigt at gøre - men denne animation præsenterer et simpelt tip: Lad os bevæge os!

Når vi sidder ned hele dagen, går vores kroppe i forfald. Det er derfor vi skal ændre vores arbejdsstilling i løbet af dagen. Denne animation understøtter vigtigheden i at sidde mindre i løbet af dagen. En måde at gøre det er med et hæve-sænkebord.

Lad os bevæge os! 

Er du interesseret i flere tips? Se vores anden animation, som giver 6 tips til en mere ergonomisk arbejdsdag. Du kan også læse meget mere om ergonomi og højdejusterbare borde på hjemmesiden www.movingdesks.com.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.