Nyheder 25. april 2018

Endnu flere betjeningsmuligheder med Bed Control App

Den nye opdatering af Bed Control App giver mulighed for at styre nakke- og fodstøtte eller massagefunktion. Velkomstguiden fortæller brugeren om korrekt opsætning af appen med få enkle trin.

Med opdateringen er det ikke blot let at at opsætte og tilslutte en elevationsseng med LINAK motor til en smartphone eller tablet. Nu er der også mulighed for at justere nakke- og fodstøtte med den mobile enhed. Med den seneste opdatering af LINAK Bed Control App bliver din mobile enhed til en komplet betjeningsenhed til hukommelse, lys under sengen, massage og op til fire sengeindstillinger. Med andre ord kan appen efter den seneste opdatering bruges til både enkle og avancerede aktuatorsystemer til elevationssenge med Bluetooth®.

Perfekt indstilling med smartphone
Tilføjer du en tredje eller fjerde aktuator til din elevationsseng, kan mobile enheder ud over justering af ryglæn og benstøtte også bruges til at justere fod- og nakkestøtte. Det viser appen nu, og brugeren kan opsætte endnu flere personlige hukommelsesindstillinger.

Nemt at komme i gang og intuitiv brugergrænseflade
Når brugeren åbner Bed Control App første gang, føres de igennem en simpel og meget intuitiv guide af både tilslutning og opsætning af appen til styring af elevationssengen – appen er klar til brug i få enkle trin.

Guiden spørger, hvor mange aktuatorer sengen har, og om den har massagefunktion. Efter opsætning viser appen kun de nødvendige funktioner. Indstillingerne kan altid ændres igen senere.

Hvis sengen har massagefunktion, kan brugeren sætte sig i sengen, åbne massagemenuen og justere intensitet og massageprogram efter ønske.

Produktside - Bed Control App
 

Tilpasning af Bed Control App

Gør LINAK Bed Control App til din egen
Få dit navn vist i app store, og integrer dit brand i selve appen. Nu får du mulighed for at tilpasse Bed Control App, så den afspejler din virksomheds identitet og understøtter brandkendskabet med logo, farver og links.

Læs mere om mulighederne for tilpasning af appen. 

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.