Kontakt os her
Nyheder 6. juni 2018

Design bench-løsninger med dine IC løftesøjler

Bench-systemer er en klar tendens og stadigt mere populære i moderne kontorindretning, og LINAK har fokus på at tilbyde nye løsninger, der kan gøre applikationerne endnu mere fleksible i både design- og produktionsfasen. Det nye LINAK® bench-beslag leveres nu som valgfri standardegenskab til to rektangulære og en kvadratisk model af vores DL IC løftesøjler.

Design bench-løsninger med dine IC løftesøjler

IC er vores sortiment af basis integrerede styringsløsninger til LINAK® løftesøjler, der er nemme at vedligeholde, styre og installere til kontorborde i den lave prisende. Nu kan du bestille de rektangulære modeller DL5IC og DL6IC  og den kvadratiske DL19IC løftesøjle med formonteret bench-beslag som en af de nye standardegenskaber.

Standardbeslaget til et fleksibelt bench-design
Standardbeslaget er nemt at integrere i forskellige bench-løsninger, så du kan montere din egen tilsluttende bench-bjælke direkte på standardbeslaget. Der er flere sæt forborede monteringshuller, så du har den fulde fleksibilitet til at skabe dit helt eget bench-design, som er nemt at kombinere med de velkendte LINAK løftesøjler.

Enkel opsætning til kontorborde i den lave prisende
Et DL IC system er et sæt med to løftesøjler: En primær søjle med indbygget styring (mastersøjle) og en sekundær søjle (følgesøjle). De to løftesøjler forbindes, betjeningen vælges og en SMPS-enhed tilsluttes (Switch Mode Power Supply) - det er alt. 

Se LINAK produktprogrammet
Med over 30 års erfaring inden for elektrisk lineær aktuatorteknologi har LINAK defineret standarden for elektriske hæve-sænkeborde, og vi tilbyder det bredeste produktprogram til kontormøbelmarkedet.
 
Se LINAK® DESKLINE® produktserien med hele udvalget af kvalitetsløsninger til kontorborde. 


Design bench-løsninger med dine IC løftesøjler
Om bench-systemerne
Virksomhederne søger hele tiden at optimere udnyttelsen af de sparsomme kvadratmeter i kontormiljøerne. Med unikke bench-systemer bliver kontorbordene mere fleksible, så kunden får større fleksibilitet i kontorindretningen. Læs mere om bench-systemerne og vores bench-beslag til løsningerne under Teknologi & Trends.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os