Kontakt os her
Nyheder 29. oktober 2018

Markant højere løftekraft til moderne operationsborde

Med den nye LINAK løftesøjle LC3 får du langt flere muligheder for avanceret præcisionsindstilling af operationsborde. Produktsortimentet spænder nu bredt, hvad angår løftekraft, præcision, intuitiv betjening og den glidende justering, som LINAK produkterne er kendt for – så din applikation er fremtidssikret.

Markant højere løftekraft til moderne operationsborde

Med introduktionen af løftesøjle LC3, aktuatorerne LA40 HP og LA20 samt den kraftige OpenBus™ kontrolboks CO71 og samledåsen PJ2 har LINAK® opgraderet og udvidet sortimentet i forhold til fremtidens krav til udvidet funktionalitet i systemer godkendt til medicinsk anvendelse. 

LC3

Flere funktioner med samme produkter
Løftesøjlen LC3 sikrer et tryk på op til 6.000 N og dermed glidende justering med markant højere løftekraft. Den har et ekstremt højt bøjningsmoment, og dermed er den ideel til lodrette løft af moderne operationsborde, uanset hvor stor vægtbelastningen er. Den anden nye lineære aktuator LA40 HP (High Performance) sikrer høj løftekraft og hurtig justering i fuld slaglængde, og med den og for eksempel aktuatorerne LA31 og LA20 kan du designe alle de justeringsmuligheder, som din kunde efterspørger.

 

Med OpenBus™ kontrolbokse som CO61 og CO71 er det muligt at anvende LINAK CO-Link™, så du har op til otte kanaler til rådighed. Hvis en PJ2 tilføjes, er der yderligere to ekstra kanaler. Mulighederne for at designe avancerede bevægelsesmønstre er næsten uendelige, og den kundetilpassede software sørger for de bevægelsesmønstre, du skal bruge i din applikation.

Vi har sikret, at alt passer sammen på tværs af hele det store LINAK produktsortiment.

En erfaren partner og tilpasset software
Samarbejde har altid været en del af LINAKs dna. Når vores testede og afprøvede aktuatorsystemer skal integreres i dit avancerede sundhedsplejeudstyr, er vi klar til at lytte og finde frem til den optimale løsning sammen med dig.

Hvis du ønsker at udvikle aktuatorsystemer til operationsborde, operationsstole eller andet avanceret medicinsk udstyr i samarbejde med LINAK, er du velkommen til at kontakte os.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os