Kontakt os her
Nyheder 6. marts 2019

Mange fordele ved at bruge elektrisk justering til operationsborde

Høj løftekraft, glidende og støjsvag bevægelse, flere værditilførende funktioner, uendelige muligheder for tilbehør og tilpasning, f.eks. personlig indstilling – LINAK® skaber merværdi med elektriske justeringsløsninger til medicinsk udstyr.

Mange fordele ved at bruge elektrisk justering til operationsborde

Flere nye aktuatorprodukter er blevet føjet til det i forvejen omfattende produktsortiment fra LINAK®. Nogle af dem - det gælder f.eks. løftesøjle LC3 og aktuator LA40 HP - er designet til høj løftekraft og hastighed, og andre produkter som f.eks. CO71 kontrolboksen har kundetilpasset software, så du kan designe din applikation med avancerede bevægelsesmønstre. Hvis du supplerer din løsning med en PJ2 port junction box eller LINAK® CO-Link™, får du endnu flere kanaler og dermed også flere muligheder.

Alle produkterne har det tilfælles, at de er nemme at montere og integrere i avancerede medicinske applikationer såsom operationsborde og -stole. 

OpenBus™ giver mulighed for flere funktioner
Mange af de nye produkter fra LINAK er baseret på vores OpenBus™ protokol og den øgede digitalisering i øvrigt. I aktuatorsystemerne til operationsborde fra LINAK fordeler en kontrolboks, f.eks. CO61  eller CO71, løftekraften mellem aktuatorerne, og den kundetilpassede software holder styr på indstillingerne i hukommelsen og koordinerer en glidende og avanceret indstilling.

LINAK® aktuatorsystemer giver også adgang til en lang række sikkerhedsfunktioner. For eksempel vil kontrolboksens indbyggede EOP (Electronic Overload Protection) ganske enkelt standse aktuatorerne ved et på forhånd fastsat eller sikkert niveau. Sikkerhedsmøtrik og spline sørger for, at applikationen altid kører sikkert. Fra kontrolboksen får du data om aktuatorens præcise indstilling, batteristatus og generelle oplysninger om vedligeholdelse.

Nem at montere og enkel at vedligeholde
Alle LINAK produkter til sundhedspleje er kompatible på tværs af produktsortimentet. Du kan frit kombinere de produkter, du har brug for til at designe din løsning til et operationsbord, så du er sikker på at få det optimale aktuatorsystem. Alle dele passer sammen, og den intelligente ledningsstyring gør alle komponenter nemme at montere. 

Hvis du også vælger LINAK Service Data Tool får du adgang til data om aktuatorens ydeevne og batteristatus. På den måde kan applikationens oppetid maksimeres, og problemer løses, før de opstår. Det kalder vi "forebyggende vedligeholdelse". Faktisk bliver eftersyn og reparation næsten fortid. 

Kundetilpassede og fremtidssikrede løsninger
LINAK indgår altid i tæt samarbejde med kunderne og støtter dem hele vejen. Vi tilpasser både software og løsninger og er din rådgiver på stedet. Vores kontrolbokse er forberedt til (Bluetooth® Low Energy) og til IoT, som vil tilføre endnu flere værdiskabende funktioner i fremtiden.

Hvis du vil vide mere om, hvordan avancerede OpenBus™ aktuatorsystemer kan integreres i din løsning til operationsborde og give en lang række fordele, er du velkommen til at kontakte os.


Mange fordele ved at bruge elektrisk justering til operationsborde

CO-link™
Med CO-Link™ fordobler du det mulige antal kanaler i aktuatorsystemet og kan fortsat bruge de allerede eksisterende LINAK produkter. Du opnår dobbelt løftekraft og kan fortsat styre alle enheder via én og samme håndbetjening.

 

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os