Nyheder 10. september 2019

Hæv dit borddesign til et højere niveau – nu kommer DL PLUS™ med usynlige glidere

Nu får producenter af justerbare kontorborde endnu flere designmuligheder. LINAK præsenterer en ny version af den populære løftesøjle DL6 med usynlige glidere under navnet DL6 PLUS. Det stilrene design giver eksklusive borde et endnu mere raffineret udtryk.

Stilrent design er en væsentlig faktor, når man udvikler justerbare kontorborde eller møbler til mødelokaler, og LINAK tilbyder nu en optimeret designmulighed til løftesøjler.

Vi kalder designet DL PLUS™.

Det er baseret på LINAK® løftesøjler med usynlige glidere, hvilket får søjlerne til at fremstå enklere og mere stilrene. Det giver dine designere mulighed for at tilfredsstille kræsne kunder, der gerne vil signalere, at de tilhører eliten inden for deres felt.

Nu udvider vi valgmulighederne inden for DL-løftesøjler endnu mere
DL PLUS er vores nyeste tilføjelse til det omfattende sortiment af DL-løftesøjler. Den bliver i første omgang tilgængelig med den særdeles populære løftesøjle DL6, som nu fås i ikke mindre end 7 varianter – DL6 Standard, DL6 IC (integreret styring), DL6 med bench- eller monteringsbeslag, DL6 PIEZO™, en 1.200N udgave til tunge arbejdsstationer - og nu også DL6 PLUS.

Plug & Play-ikon

Plug and Play™ – alting passer sammen
Ligesom de øvrige DL-løftesøjler understøtter den nye DL6 PLUS også Plug & Play, hvilket indebærer, at den er kompatibel med næsten alle andre produkter i produktserien DESKLINE®. Det betyder kort sagt, at du ikke behøver at bekymre dig om dit system, når du tilføjer DL PLUS til sortimentet. Alting passer og fungerer perfekt sammen.

 

Hvis du gerne vil vide mere om DL PLUS eller udforske mulighederne for dit bordsystem, er du velkommen til at kontakte os.