Kontakt os her
Nyheder 24. september 2019

Vi introducerer Desk Frame 2 - intuitiv samling, stilrent design, og høj ydeevne fra LINAK

LINAK® introducerer en ny rammeløsning til borde, og hermed får producenter af kontorborde det hurtigste og mest intuitive system til at designe borde af høj kvalitet.

Det centrale element i den nye komplette rammeløsning til borde fra LINAK®, Desk Frame 2 (DF2), er den teleskopiske overligger, der indeholder både motor, elektronik og kabelføring. Alle dele er præ-monteret i overliggeren, så det bliver utroligt nemt at opstille dit næste kontorbord.

Lancering af Desk Frame 2

Intuitiv samling - nemt og enkelt
LINAK er synonym med monteringsvenlige løsninger, og DF2 gør opgaven endnu nemmere end før. Konceptets fire elementer er i et gennemtænkt design, der gør det muligt at klikke delene sammen eller samle dem med få skruer. Den centrale del i DF2 systemet er overliggeren, hvor både motor, elektronik og kabelføring er præ-monteret indvendigt.

 

Man starter med at klikke de to sidestykker på overliggeren, klikke de to ben (løftesøjler) på og tilslutte betjeningen samt strømkablet. Med få skruer monteres LINAK DL Feet på benene, og med endnu et par skruer monteres din egen bordplade. Det nye hæve-/sænkebord er nu klar til brug. Så nemt er det!

Lancering af Desk Frame 2

Overligger, løftesøjler og fødder i stilrent design
For at sikre, at alle dele i DF2 konceptet er både elegante og intuitive, introducerer vi nu løftesøjler med usynlige glidere. Det gør løftesøjlerne mere enkle og elegante i designet.
Derudover er overliggeren designet som en lukket enhed, så kablerne elegant er skjult og ude af syne. Når rammeløsningen kombineres med LINAK DL Feet, mangler du blot at montere en bordplade i dit eget design, så har du et yderst elegant bord i den sædvanlige høje kvalitet fra LINAK.

 

Alle LINAK systemer kendetegnes ved høj kvalitet og ydeevne
Selvom DF2 er en helt ny og lidt anderledes løsning, kan du forvente den samme høje ydeevne som med alle andre LINAK aktuatorløsninger. Alle dele, produkter og systemer, der forlader vores fabrikker, gennemgår det samme omfattende testprogram, og vores avancerede automatiserede produktionsprocesser sikrer den samme, ensartede og høje kvalitet i alle procestrin.

Forbedret logistik og enkel håndtering
Som et led i vores fokus på at designe enkle og intuitive løsninger, har vi sikret, at Desk Frame 2 leveres med forbedret logistik. En ramme kræver fire færdigpakkede æsker, der er nemme at håndtere for både lager og serviceafdeling.

Hvis du vil vide mere om Desk Frame 2 og de fordele, du opnår med den komplette rammeløsning fra LINAK, er du velkommen til at kontakte os.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os