Kontakt os her
Nyheder 10. oktober 2019

Flot design og mange nyttige funktioner: HC40 Advanced modellerne

Advanced modellerne af HC40 håndbetjeningen til elevationssenge repræsenterer næste generation af håndbetjeninger. Både HC40 TWIST™ og HC40 FRAME™ er i et elegant og stilrent design, uanset sengens antal motorer, foretrukne hukommelsesindstillinger og massagefunktioner. Begge modeller har flere ekstra funktioner, f.eks. farvedisplay med justerbar lysstyrke, lydløs alarmfunktion med massage og personlig velkomsthilsen.

HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ Advanced

I foråret lancerede vi den næste generation af håndbetjeninger til elevationssenge. Vi præsenterede HC40 serien af håndbetjeninger , der er designet, så de samler alle funktioner i én enhed.

Både HC40 TWIST™ Advanced  og HC40 FRAME™ Advanced er udviklet i et elegant og stilrent design. De kan bruges uafhængigt af antal motorer i systemet, gemte foretrukne indstillinger og massagefunktioner. Begge modeller har flere ekstra funktioner, eksempelvis display med justerbar lysstyrke, lydløs alarmfunktion med massage og personlig velkomsthilsen. Med andre ord - der er flere gode grund til, at de har fået navnet Advanced.

Læs historien bag designet, og hør, hvordan vi har arbejdet målrettet på at integrere både slutbrugerens behov, aktuelle designtendenser, brugervenlighed og flot design i udviklingen af HC40 serien af håndbetjeninger.

Du kan læse mere om HC40 serien på vores hjemmeside: HC40 – "Designet med dig i tankerne" .

Hvis du gerne vil have yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os