Kontakt os her
Nyheder 12. november 2019

Elektrisk justering af mejetærskerens skærebordsplader maksimerer høstudbyttet

Den tyske specialist i høstredskaber til mejetærskere, Geringhoff, har udviklet en ny justerbar skærebordsplade. Løsningen er elektrisk og drives af LINAK® aktuatorer, og løsningen bidrager til at maksimere høstudbyttet i majsproduktionen.

Elektrisk justering af mejetærskerens skærebordsplader maksimerer høstudbyttet

Efter en testperiode på to år præsenterer den tyske specialist i landbrugsmaskiner, Geringhoff, nu sin nye skærebordspladeløsning til mejetærskere til brug i majsproduktionen. I stedet for det traditionelle hydrauliske system introducerer Geringhoff nu en elektrisk løsning, der drives af LINAK LA36 aktuatorer.

Løsningen har fået navnet "Freedom", og ifølge André Hemmesmann, der er teamleder i design- og udviklingsafdelingen hos Geringhoff er den nye elektriske justeringsløsning langt nemmere at installere, og samtidig sikrer den landmændene et højere høstudbytte.

"Når man anvender en eller flere hydrauliske cylindre, skal signallinjerne ligge ved siden af de hydrauliske linjer for at opfange positionen. Når man anvender elektriske aktuatorer, er det tilstrækkeligt med et enkelt kabel," forklarer han.

Testet og godkendt elektrisk løsning med høj robusthed
Ifølge André Hemmesmann var det LINAKs grundige testrutiner og årtiers erfaring med at udvikle robuste løsninger til landbrugsmaskiner, der var baggrund for udviklingen af den nye løsning.

Elektrisk justering af mejetærskerens skærebordsplader maksimerer høstudbyttet
 

"Vi brugte over to år på at teste systemet, og vi er meget tilfredse med driftssikkerheden," siger han og tilføjer, at Geringhoff forventer at lancere flere elektriske applikationer i fremtiden.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om "Freedom", kan du læse historien "Bedre høstudbytte ved dyrkning af majs med elektrisk justering af mejetærskerens skærebordsplader" her. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os