Nyheder 28. november 2019

Kundetilpasset Bed Control App understøtter og markedsfører dit brand

Du kan gøre dit eget eller din kundes brand mere synligt over for slutbrugerne med den tilpassede udgave af LINAK® Bed Control App. Med få enkle trin gør du dit brand synligt over for alle slutbrugere af dine senge.

Forestil dig, at dine kunder ser dit logo og din virksomheds genkendelige farvetoner, hver gang de skal indstille elevationssengen med Bed Control App, og når de vil læse mere om produktet, kommer de direkte ind på din hjemmeside.

Det bliver med andre ord tydeligt, hvem der har fremstillet sengen, og hvem der står for at tilbyde kunden den høje komfort. Det tilbyder LINAK nu - og appen kan tilpasses i få enkle trin. Der er også andre fordele!

Tilpas appen for at markedsføre dit brand
Sengeproducenterne kan nu bruge Bed Control App med egne farver og logo til at markedsføre deres brand og gøre elevationssengen mere unik. Du får blandt andet følgende tilpasnings-muligheder:

  • Integration af logo: Logoet opsættes i appens design
  • Farve: Baggrundsfarven kan tilpasses
  • Link til din hjemmeside: Menuen "Om" indeholder to sektioner med henholdsvis Produktinformation og Support. Du vælger, hvad du vil linke til på din hjemmeside

Den seneste opdatering af Bed Control App omfatter flere nye funktioner, der tilfører ny værdi til de funktioner, dine kunder allerede har i håndbetjeningen med Bluetooth® fra LINAK.

Eksempler er support via appen og vejledning til fejlfinding. Begge funktioner gør det nemt for brugeren at foretage opsætning og tilføje intuitivitet og kvalitet som parametre til dit brandimage.  Hvad er fordelene?

  • Brugerne kan løse de mest almindelige problemer selv med det samme med støtte fra trin-for-trin-vejledningen.
  • Du kan minimere antallet af opkald til din kundesupport

Vi kalder det: Hjælpen er lige ved hånden!

Tilbyd et brugervenligt design
Overblik: Med den nyeste udgave af Bed Control App udvider vi funktionaliteten og tilføjer nye funktioner. Det er for eksempel lydløs alarm og sengevælger - naturligvis som altid i et intuitivt og brugervenligt design.

Du kan læse mere om appen i artiklen "Nyt design øger brugervenligheden i LINAK Bed Control App". Et design, som du kan tilpasse.

Tilpasset udgave af LINAK Bed Control App
 

Hvordan kommer jeg i gang?
Med nogle få enkle trin får du dit brand formidlet direkte til kunderne. Kontakt os for yderligere information.


Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.