Nyheder 10. december 2019

Flere muligheder til elevationssenge

Justeringsløsninger til elevationssenge kan designes på flere nye måder. LINAK® lancerer nu en elegant og samtidig meget kraftig single aktuator, LA18 IC. Målet med den nye aktuator er at tilbyde sengeproducenterne endnu bedre single aktuatorsystemer og løse behovet for ekstra løftekraft eller flere integrerede funktioner til indstilling af sengen.

Den seneste udvidelse af LINAK® produktserien til komfortmøbler giver en håndfuld nye muligheder.

Den lineære aktuator LA18 IC (Integrated Control) giver mulighed for at integrere endnu større løftekraft i designet af sengen – og måske mulighed for at udvide produktporteføljen med senge i et helt nyt design.

Ekstra løftekraft, når der er brug for det
Når designerne i Europa har designet elevationssenge med LINAK® aktuatorsystemer, har de primært anvendt TWINDRIVE® dobbeltaktuatorer TD4 og TD5. Begge aktuatorer har integreret styring (IC-teknologi), så sengen kan designes med et kompakt og diskret justeringssystem.

Samtidig har systemet en række attraktive funktioner såsom Under Bed Light, massagemotor og mulighed for at styre sengen trådløst – eksempelvis med HC40 håndbetjeningen eller via vores app til smartphone.

LA18 IC Advanced sæt og LA18 IC Standard sætLA18 IC Standard sæt og LA18 IC Advanced sæt
 

Efterhånden som sengene bliver tungere, har vi oplevet, at en dobbeltaktuator sommetider ikke er nok. Derfor udvider vi produktporteføljen med LA18 IC! Med de nye aktuatorsæt kan man designe et system med en serie kraftige single aktuatorer, hver med en løftekraft i tryk på op til 6.000 N - uden at skulle gøre plads til en kontrolboks.


Enkel montering: klik-beslag på bagsiden
LA18 IC er designet med klik-beslag på bagsiden (Ø33,8 mm), så aktuatoren nemt og hurtigt kan monteres på sengerammen. Derudover giver den indbyggede Bluetooth® Low Energy-teknologi (BLE) mulighed for at bruge en lang række nyttige funktioner med vores nyeste håndbetjeninger: HC40 FRAME™ eller HC40 TWIST™.


Behagelig lyd

Robust og støjsvagt sengedesign
Trods den høje løftekraft kører LA18 IC aktuatorsættet støjsvagt og jævnt

 

Hvis du vil vide mere om, hvordan avanceret elektrisk aktuatorteknologi kan forbedre designet af en elevationsseng, er du velkommen til at kontakte os

 
LA18 IC Advanced LA18 IC Standard

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.