Nyheder 3. februar 2020

Nu er det ikke længere et problem at falde i søvn til fjernsynet

LINAK® lancerer en helt ny "sleep timer funktion" på HC40 håndbetjeningerne. Advanced udgaverne af HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ kan leveres med den nye funktion, der sikrer brugeren ekstra komfort og giver sengeproducenten et ekstra salgsargument – genvej til bedre søvn!

Vi har nok alle prøvet at falde i søvn, mens vi så fjernsyn eller læste en bog i sengen. Pludselig vågner man midt om natten i en akavet stilling og er helt stiv i nakken, ryggen eller benene.

Det sker for os alle. Før vi udviklede den nye LINAK® håndbetjening HC40 , lavede vi en omfattende undersøgelse blandt brugere af elevationssenge, og mange af deltagerne nævnte eksempler på situationen, hvor man falder i søvn til fjernsynet.

Tilpasset til virkeligheden
En elevationsseng er jo netop til for at give brugeren ekstra komfort, så man altid ligger eller sidder behageligt. Derfor har vi udtænkt en løsning på et åbenbart almindeligt problem. Det er en sleep timer funktion, som ligner den, vi kender fra TV'et. På samme måde som man kan indstille TV'et til at slukke efter et vist antal minutter, kan man nu også indstille sengen til at køre til "sovestilling" efter et givet antal minutter. Vi kalder det "sleep timer"*.

Funktionen er såre simpel at bruge, og den løser et helt almindeligt problem for brugerne – "Jeg vil gerne undgå at falde i søvn, mens jeg sidder op."

Det er ikke længere et problem at falde i søvn til fjernsynet
 

Tilbyd dine brugere en genvej til en bedre søvn
Med LINAK® håndbetjeningerne HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ bliver det nemmere at øge eller fastholde brugernes loyalitet over for dit brand. De to Advanced modeller kan nu leveres med "sleep timer", og det skaber merværdi både for dig og for dine kunders eksklusive serier af elevationssenge.

Kunderne er helt uden tvivl villige til at betale for bedre søvnkvalitet, og den nye funktion er så praktisk, at den fungerer som salgsargument. Funktionen skaber reel merværdi for forbrugeren. Vi ved det, for vi har spurgt brugerne på forhånd!

Tilbyd brugerne en praktisk løsning, der er en nem genvej til bedre søvnkvalitet – og dermed bedre livskvalitet!

Både HC40 TWIST™ Advanced og HC40 FRAME™ Advanced leveres med sove timer-funktionBåde HC40 TWIST™ Advanced og HC40 FRAME™ Advanced kan leveres med sleep timer funktion.
 

*Sleep timer funktion kræver, at automatisk kørsel er slået til. 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.