Nyheder 10. marts 2020

LINAK OPS strømforsyning til varmepuder til hospitals- og plejeudstyr

Med den nye OpenBus™ strømforsyning fra LINAK® kan producenter af hospitals- og plejeudstyr, f.eks. behandlingslejer og -stole, levere varmepuder sammen med udstyret uden at få problemer med strømtilførslen.

På hospitalerne bruges de for eksempel i fysioterapien, ved dialysebehandling og ofte også på operationsstuer. Varmepuder i hospitals- og plejeudstyr kan hjælpe til at opnå afslappede muskler og holde patienten varm under behandlingen.

Den nye LINAK® OPS er en specialdesignet OpenBus™ strømforsyning, der giver producenter af hospitals- og plejeudstyr mulighed for at integrere varmepuder i justerbart hospitals- og plejeudstyr – uden at miste de sædvanlige fordele ved brug af udstyr fra LINAK.

Kan integreres med aktuatorsystemet – eller som separat enhed
OPS kan naturligvis kombineres med det øvrige LINAK® justeringssystem. Når strømforsyningen tilsluttes til applikationens samleboks, kan den styres med samme betjening som de øvrige funktioner på behandlingslejer, behandlingsstole, behandlingssenge eller behandlingsborde. Man kan også vælge at anvende den som separat system.

Sikrer konstant strømforsyning og mulighed for programmerbare indstillingsmuligheder
Når OPS bruges til varmepuderne, er det slut med bekymringer om strømtilførslen. Enheden sikrer fuld varmeydelse og maksimal patientkomfort, uanset belastningen på applikationens justeringssystem.

OpenBus™ løsningen giver også brugeren mulighed for at programmere indstillinger i hukommelsen – og mulighed for at sætte en tidsindstilling på behandlingen. For eksempel kan det indstilles til at varme ved én temperatur i 20 minutter, sænke til en anden temperatur i 10 minutter, og så slukke helt for varmen derefter.

Kan kombineres med LINAK® systemerne
OPS er i samme design som LINAK® CO kontrolboksene. Det betyder, at den er lige så enkel at montere og integrere som de øvrige aktuatorsystemer med de samme beslag og kabler. Det indebærer også, at en løsning med OPS og varmepuder bestemmer applikationens IP-klasse.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan integrere LINAK® OPS (OpenBus™ Power Supply) og varmepuder i din hospitals- og plejeløsning, er du velkommen til at kontakte os.

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.